Jocul emoțiilor și al vindecării. Workshop cu bomboane.

Te invit la joc. Nu e un joc obișnuit, deși nu ar fi rău deloc să ne obișnuim cu o astfel de joacă. Dar va fi o bucurie și pentru tine și pentru mine dacă te prinzi în joc și rămâi până la final să vezi ce se întâmplă. E un joc al emoțiilor, vom experimenta împreună câteva momente de relaxare, de bucurie, de motivare. Va fi un joc al zâmbetelor și al emoțiilor benefice.

E pentru tine dacă:

Simți nevoia unei schimbări.
Simți că vrei ceva, dar nu știi ce.
Vrei să vezi și altceva, să cunoști alți oameni, să zâmbești mai mult.
Vrei să te joci, pur și simplu.
Te-ai săturat să fii înconjurat de oameni triști și negativiști.
Te-ai săturat să iei totul în serios și să fii prea mult timp adultul preocupat și obosit.
Ai nevoie de o doză de inspirație.
Ai nevoie de o nouă perspectivă.

Concret, iată ce îți propun:

Începând de astăzi și până în 16 iulie formăm echipa de joc. Putem fi 2, putem fi 10, putem fi 17 sau 150, putem fi oricâți. Cu cât mai mulți, cu atât mai bine, dar nu există limită de participare. Înscrierea se face completând formularul de mai jos (e obligatoriu să răspunzi la toate întrebările, e important să te cunosc puțin ca să pot livra informație utilă pentru tine, nu doar informație de dragul de a avea o ocupație. Informațiile vor fi confidențiale și nu le voi folosi decât pentru a construi un program optim pentru toți participanții).

Din 17 până în 23 iulie vei primi câte un email pe zi. Fiecare email va fi diferit și va conține o mică „temă de casă”. Poți vedea un film, citi un text, da mai departe ceva sau orice alt lucru care te va „pune la muncă”, îți va da de gândit, te va face mai bucuros, îți va da o perspectivă nouă, te va ajuta să vezi altfel… Va fi o muncă cu tine și cu emoțiile tale. Vei scoate la iveală câteva zâmbete, vei conștientiza ceva emoții, vei primi o „pastilă” de motivare. E obligatoriu să citești fiecare email, să dai click pe linkul pe care îl vei primi și să citești tema, pe care să o și duci la final. Nu îți va lua mai mult de 15-20 minute/zi, nu te teme că nu vei avea timp să citești/faci. Emailul va veni dimineața, dar îl poți citi oricând pe parcursul zilei respective. Dacă nu citești emailul (nu ai cum să trișezi), a doua zi nu vei primi mesajul ulterior și vei fi scos automat din joc. Vei putea rămâne abonat la newsletterul obișnuit dacă optezi pentru asta (trebuie să te înscrii la newsletter separat, participarea la acest program nu te înscrie automat), dar acest joc se încheie pentru tine dacă nu faci toate temele.

Vor fi în total 7 mesaje în 7 zile. Da, vei primi și sâmbătă și duminică. Emoțiile le ai la tine și în week-end. Cu siguranță ai cel puțin un telefon deștept cu internet pe care îl ai cu tine non-stop, deci nu ai de ce să nu poți citi emailul.

În 24 iulie toți cei care au rămas în joc și au ajuns la final vor primi invitația pentru o întâlnire față în față cu mine și toată echipa care a rămas în joc. Ne vom vedea cu toții în 25 iulie, la 7 seara, într-un loc pe care îl voi anunța în invitație (va fi central, dacă ai emoții cu privire la drum). Nu uita să îți așezi în calendar această întâlnire dacă ești hotărât(ă) să rămâi cu noi.

În 25 iulie ne vom cunoaște, vom discuta despre ce am experimentat în cele 7 zile, ce beneficii am avut, vom discuta despre emoții, despre fericire, despre energie, despre meditație și despre ce vă mai interează pe voi. Va fi o discuție liberă, centrată pe ce aveți voi nevoie, nu un monolog al meu și o prezentare de servicii. Nu vă voi vinde nimic.

Cât costă?

Te întrebi probabil asta. Ei bine, te costă 20 minute din timpul tău zilnic, alte zeci de minute în seara de 25 iulie, ca să fii prezent(ă) la întâlnire și o bomboană. Fiecare dintre voi trebuie să aducă o bomboană. De orice fel, bomboană să fie. Nu ciocolată, nu prăjitură, nu napolitane, bomboană. Nu o pungă, o bomboană.

Ce se întâmplă dacă nu ești din București și/sau nu poți ajunge la întâlnirea din 25 iulie?

Înscrie-te oricum, nu e nimic obligatoriu în afara jocului. Vei beneficia de program și dacă nu poți fi prezent fizic în 25 iulie. Chiar dacă întâlnirea va fi benefică, e păcat să pierzi 7 zile frumoase pentru că nu poți ajunge la final.

Formular de înscriere

Înscrierea s-a încheiat. Ne vedem în alt joc, altă dată. Urmărește blogul, înscrie-te la newsletter, vino în grup și dă like paginii de Facebook. Așa vei afla din timp ce pregătesc.

Diana Soare

Hoinar prin viață. Pasionată de comunicare, oameni, locuri. Life coach, blogger și turist. Visez, călătoresc, gândesc, muncesc. Acționez și povestesc. Fac tot ceea ce pot face, simt tot ceea ce pot simţi, iubesc tot ceea ce pot iubi. Îmi plac provocările şi încerc mereu să le fac faţă. Uneori pierd, alteori câştig. Nu am jucat niciodată la Loteria Naţională, dar joc mereu la Loteria Vieţii. Au fost momente în care am jucat totul pe o carte. De cele mai multe ori am câştigat.