fbpx

Regăsește încrederea în tine şi pofta de viaţă!

Învaţă să îţi schimbi gândirea, atitudinile și comportamentele astfel încât să (re)găsești calea către tine, cel care vrei să devii.

„Mi-aș fi dorit să învăț după acest abecedar când eram mai tânără! Mă bucur că l-am descoperit acum și că încep să trăiesc fără măști, cu atenție și recunoștință pentru tot ce mi se întâmplă, zi de zi.” (NICOLETA)

 • Tu ştii cum se fierbe
  o broască?

Se ia o oală, se umple cu apă rece și se pune broasca în ea. Broasca este în elementul ei natural.

Pui oala pe foc. Apa se încălzeşte uşor până când broasca se simte inconfortabil, dar decide sa rămână acolo.

Apa devine prea fierbinte, iar broasca nu se mai poate salva. O secundă mai devreme, în al 99-lea ceas, ar fi putut încă să sară.

Frica de necunoscut, însă, o face să suporte ceea ce în mod normal nu ar fi suportat. Din păcate, asta facem şi noi.

 • Amânăm să luăm deciziile importante pănă când devine prea târziu​

La un moment dat în viață, cei mai mulți dintre noi ajungem să ne simţim ca acea broască.

Mergem la şcoală şi muncim 30 de ani ca să ne întreţinem şi să ne susţinem familia şi ne trezim la un moment dat că ne-am pierdut pofta de viaţă.

Abia când suntem epuizaţi, confuzi şi simţim că am plecat la drum cu frâna de mână trasă, ne spunem că trebuie să facem o schimbare.

Tu fugi de deciziile importante, pentru că te simţi în siguranţă, dar...

 • Tocmai amânarea lor te pune în pericol​

Chiar daca e contraintuitiv, de multe ori zona de confort îţi oferă mai mult disconfort decât plăcere.

De mici ne obișnuim să suportăm și să suportăm și să suportăm…

Azi o vorbă, mâine alta. Întâi un comportament neadecvat, apoi următorul.
O slujbă mizerabilă, apoi următoarea la fel și încă una, până ce renunți să mai cauți sau să faci ceva în sensul ăsta.
Un prieten care îți spune că nu ești suficient de bun sau că nu e pentru tine.
Un partener care te trage în jos și încă unul și iar de la capăt, același tipar de om, doar cu nume diferite…

Și te trezești la peste 30 de ani, că din ce ai visat când erai copil s-a ales praful, iar tu trăiești viața cuiva, dar nu prea știi cine e acel cineva.

Pentru că dacă te-ai descrie pe tine, parcă nu ai fi acceptat vreodată nici un partener toxic, nici o slujbă proastă, nici un gând negativ șinimic din ce acum pare a fi singurul tău orizont.

 • Dă-mi voie să te întreb:​
 • Te simţi stresat(ă) şi simţi că ţi-ai pierdut pofta de viaţă?
 • Ești într-o permanentă așteptare a ceva sau a cuiva?
 • Nu ai curajul să părăseşti oamenii care te trag în jos?
 • Nu ai curajul să schimbi locul de muncă prost, dar "sigur"?
 • Simţi că frustrarea, neputinţa si nefericirea sunt un mod de a trăi pentru tine?
 • Îţi e frică să începi un capitol nou şi încă aştepţi "momentul perfect"?
 • Lumea din jur te descurajează şi te judecă încontinuu şi începi să te îndoieşti de faptul că mai poţi face o schimbare?
 • Simţi că ţi-ai pierdut încrederea în tine şi în faptul că mai poţi schimba ceva?
 • Mergi la lucru doar pentru bani, fără să ai nicio satisfacţie? (ba uneori te întorci şi mai stresat/ă de acolo?)
 • Nu ai curajul de a lua atitudine şi de a pleca din mediile toxice în care trăiești?
 • Ești în același loc în care erai și anul trecut pe vremea asta? Simți că aceleași lucruri şi aceleași circumstanțe sunt și acum prezente în viața ta?

Cu cât amâni momentul să faci o schimbare, cu atât te vei simţi mai lipsit de încredere şi mai neputincios.

Și cea mai mare problemă: ajungi să crezi că nu mai poţi să ai vreodată acea poftă de viaţă din adolescenţă, că nu mai poţi să fii entuziasmat şi fericit.

Ajungi să crezi că nu se mai poate face nimic, că tu nu poţi să faci o schimbare, că viaţa va merge din rău în mai rău și astfel îți pierzi toată încrederea în tine.

Nimic nu este mai grav și mai dureros decât omul care îşi pierde speranţa că lucrurile se pot schimba.

 • De unde știu toate astea?

În primul rând pentru că am trecut prin toate situaţiile de mai sus. Am pierdut oameni dragi, bani, case. Am fost agresată, hulită, respinsă şi neacceptată.

La 18 ani mi-a trecut prin cap să mă sinucid. Și cred că aș fi făcut-o dacă mama ar fi crezut că glumesc și trec prin vreo criză de adolescent. Am făcut atacuri de panică, sănătatea mea ținea de medicamente, iar viața mea părea să nu aibă vreun sens și vreo direcție.

Am creat ziduri peste ziduri peste ziduri. M-am simțit singură. M-am simțit fără sprijin. Am crezut că le pot face pe toate singură, că am o datorie să suport totul și să refuz ajutorul. Singura mea mândrie era faptul că nu am nevoie de nimeni. Ah, da… și că mă sacrific pe mine pentru binele celorlalți.

Dar a venit momentul de colaps total. Și a trebuit să aleg dacă merg pe același drum sau nu.

Am intrat într-un proces de transformare extrem de dificil, care la început a însemnat multă durere, neîncredere, incertitudine, greșeli, un cerc vicios din care nu părea să mai pot ieși. Dar am continuat. Probabil pentru că am simțit că nu mai pot da înapoi. Și am găsit, într-un final, ceea ce trebuia și ceea ce m-a adus astăzi în fața ta.

Astăzi ajut oameni ca și tine să depășească momentele critice din viața lor, fără să treacă prin calvarul prin care am trecut eu. 

Astăzi ajut oameni ca și tine să nu ajungă în punctul critic și să înceapă schimbarea înainte de a fi forțați să o facă.

Astăzi ajut oameni ca și tine oferindu-le acele resurse de care chiar au nevoie și sprijinindu-i să găsească adevărul din ei și calea lor fără să mai piardă timp, energie și bani.

„Când nu mai putem schimba o situaţie, suntem provocaţi să ne schimbăm noi înşine” – Viktor Frankl

 • Ce este Abecedarul Schimbării?

În secolul în care avem acces la informaţie la un click distanţă şi în care ar trebui să fim capabili să trăim viaţa pe care ne-o dorim, tot mai mulţi dintre noi simţim că mergem prin viaţă cu frâna de mână trasă.

Avalanşa de aşteptări de la cei din jur, greutăţile de zi cu zi şi mediul în care am fost crescuţi ne-au îngropat entuziasmul şi pofta de a trăi.

Am ajuns să trăim de la o zi la alta cu speranţa că ceva se va schimba şi în sfârşit vom avea tot ce ne trebuie pentru a fi fericiţi şi a simţi din nou că trăim cu adevărat. Dar… cum se face că acum când avem cele mai bune condiţii de trai din istorie, am ajuns să fim goi pe interior şi să nu ne mai putem bucura, am ajuns să trăim o viaţă plină de frustrări, lipsuri şi dureri de cap.

Deşi avem condiţii decente comparativ cu generaţiile trecute, ne-am pierdut încrederea că putem schimba ceva şi ne-am complăcut cu citatul „Capul tăiat sabia îl taie”, dar adevarul este că, cu cât tăcem mai mult si ne minţim că este bine, cu cât amânam mai mult schimbarea, cu atât ne este mai greu schimbăm ceva şi ajungem să ne fierbem ca broasca din poveste.

Este momentul pentru o schimbare majoră, iar atunci când nu putem schimba o situaţie, este momentul să ne schimbăm pe noi înşine.

Dacă ne uităm în trecut, toate momentele în care am eşuat şi în care ne-am simţit frustraţi şi neputincioşi au o cauză comună şi parcă s-au întâmplat după un şablon care continuă să reapară în viaţa noastră.

A venit momentul să luăm abecedarul, să învăţăm să rescriem acel şablon şi să scăpăm o dată pentru totdeauna de problemele care continuă să ne frustreze de ani întregi.

Regăsește calea către tine și curajul de a fi diferit(ă)!

Cei mai mulți dintre noi știm ce să facem, dar nu acționăm pentru a ne atinge obiectivele. Ne spunem mereu și mereu povești despre cum nu suntem suficient de inteligenți ori de puternici ori de curajoși, cum nu merităm sau nu suntem în stare.

Un dialog interior extrem de vicios care nu face decât să ne țină pe loc. A venit timpul să îl oprim.

 • Ce BENEFICII obţii de pe urma ABECEDARULUI?

Iată cele mai importante beneficii pe care le ai dacă decizi să cumperi Abecedarul Schimbării

Sunt rezultate concrete pe care poţi să le atingi cu ajutorul Abecedarului:

 • Înțelegi foarte bine mecanismele prin care ai ajuns să trăiești o viață cu frustrări, lipsuri, dureri de cap şi schimbi asta prin exerciţiile practice.
 • Înveţi cum poţi scăpa de tiparele de gândire care te ţin pe loc.
 • Începi să mergi pe un alt drum şi creezi automatisme  noi care te vor ajuta să te schimbi.
 • Îţi creşti nivelul de energie zilnică, devii mai productiv, începi să privești viața și ceea ce ți se întâmplă cu alți ochi.
 • Afli pas cu pas cum să începi schimbarea astfel încât să ai rezultatele pe care ți le dorești și să și rămâi motivat pe termen lung.
 • Afli ce trebuie să știi astfel încât să nu mai dai niciodată înapoi și nimic din ce va apărea în viața ta de aici încolo să nu te mai blocheze.
 • Îţi îmbunătăţeşti relaţiile cu cei din jur, îi înțelegi mai bine pe ceilalți și chiar îi poți ajuta
 • Înveţi să te bucuri din nou de lucrurile mici şi îţi recapeţi entuziasmul din adolescenţă.

Viața îți oferă doar 2 variante:

 • Să fii CREATOR sau SPECTATOR al vieții tale

Fie controlezi tu ce se întâmplă cu tine, ori viața te controlează pe tine, cum spune Tony Robbins.

Dacă ești CREATOR, nu poți fi victimă. Dacă ești VICTIMĂ, nu poți fi creator.

Nu există nici o variantă de mijloc.

Atunci când ceva nu îți place, întreabă-te ce anume te-a determinat să ajungi acolo unde ești. De ce nu îți place? Ce anume s-a întâmplat?

Dar nu te gândi la ce s-a întâmplat în exterior, ci la ce e în interior. Pentru ca tu să nu trebuiască să urmezi tot acest proces singur, am creat ABECEDARUL SCHIMBĂRII.

Vom lua totul pas cu pas, iar la final vei fi un om nou, cu o înțelegere mult superioară a vieții în general și a vieții tale în particular, vei genera cu totul alte gânduri, alte rezultate, alte contexte, vei avea un set nou de credințe și o perspectivă foarte diferită asupra lucrurilor, oamenilor, situațiilor.

Abecedarul schimbării este un GHID complet de schimbare, cu INFORMAȚII VALOROASE pe care să le înțelegi ușor și pe care le poți aplica efectiv, fără efort, fără să ai nevoie de cunoștințe speciale și fără să necesite un timp îndelungat, investiții suplimentare sau ajutor din afară.

Toate informațiile sunt însoțite de TEHNICI și EXERCIȚII care te ghidează pas cu pas, concret, adaptate la lumea modernă, ținând cont de realitatea în care trăim. Primești, de asemenea, EXEMPLE concrete ca să poți vedea luminița de la capătul tunelului, să înțelegi cu adevărat ce se întâmplă și de ce și, mai ales, să îți dea motivația să faci și să continui.

Dar pentru asta va trebui să muncești cu adevărat și să pui în practică. Acest Abecedar îți va aduce totul sau nimic, în funcție de ceea ce faci cu el și de timpul pe care îl investești.

E un punct de pornire dar și un drum în sine. Va fi prietenul tău cel mai bun pentru o bună bucată de timp.

Te va ajuta să zâmbești, să te bucuri, să îți transformi relațiile, să îți schimbi atitudinea și comportamentele, să iei decizii mai bune pentru tine, să schimbi macazul și să-ți trăiești visurile. Te va ajuta să conștientizezi, să acționezi și să schimbi. Te va ajuta să rescrii scenariul vieții tale.

 • Eu sunt Diana Soare

Am pornit în viață cu entuziasm, energie, vise. 

Fără reguli, constrângeri, frici.

 Eram diferită și diferit e greu de acceptat într-o societate plină de conformism. Pe măsură ce a trecut vremea, sloganul oamenilor din viața mea a devenit: visezi prea mult, vrei prea mult. Mai coboară și tu cu picioarele pe pământ. În timp, am devenit din ce în ce mai singură. Așa că am început să mă conformez. 

Dar pe măsură ce „intram în rândul lumii” am pierdut și energia și visele și bucuria și sănătatea. Am pierdut o casă, am pierdut bani, foarte mulți bani, am pierdut prieteni și oameni pe care îi iubeam, am pierdut în câțiva ani absolut tot ce aveam pentru ca într-o zi să mă trezesc obosită, fără orizont, fără bani, fără ajutor, fără un cămin și, dacă poate mira pe cineva, bolnavă. 

Am avut de ales atunci. Nu a fost simplu. În ziua în care am plecat din casa mea cu o geantă de haine, câteva cărți și o mașină mi-am promis că niciodată nu mă voi uita în urmă și niciodată nu voi mai renunța la visele mele. 

Ce primești tu azi prin Abecedarul schimbării este sinteza tuturor cunoștințelor și informațiilor care m-au dus pe mine de la haos la creație. Și apoi pe toți clienții mei și toți oamenii care au ajuns într-un fel sau altul pe drumul meu.

 • Astăzi sunt un om liber. Liber de constrângeri, liber de suferință, liber de frici.
 • Astăzi am în jurul meu oameni care mă iubesc, mă ajută, mă sprijină, mă modelează, mă provoacă.
 • Astăzi regulile vieții mele sunt regulile mele și ale nimănui altcuiva.
 • Astăzi sunt responsabilă pentru orice se întâmplă în viața mea și îmi asum atât reușitele, cât și greșelile.
 • Până în prezent am ajutat sute de oameni să își transforme viețile.
 • Am la activ peste 1000 de ore de coaching realizate în ședințe individuale și de grup.
 • Am realizat un program online de un an de zile care a avut 3 serii de participanți și alte workshopuri, ateliere și evenimente transformaționale la care au participat, în total, peste 1000 de oameni.

Nu (mai) ezita și nu (mai) amâna!

Aștepți o zi mai bună, un prieten să te sune, să înceapă copiii școala, să termine copiii școala, să te măriți/însori, să divorțezi, să treacă și ziua/ săptămâna/ luna asta, să mai slăbești câteva kg, să îți iei mașină, să vinzi mașina, să vină alegerile, să pice guvernul, să se schimbe ceva…? Ce gândeai/făceai acum 1 an? Dar acum 5? Crezi că peste 5 vei face altceva? Dacă azi nu schimbi nimic, cum crezi că va fi peste 1 an, peste 5, peste 10? E timpul să te oprești. Și să acționezi. Poți începe chiar acum.
 • Ce pierzi dacă nu cumperi Abecedarul schimbării?

Poţi să începi schimbarea acum sau poţi aştepta până în punctul critic.

 • Rămâi fix în stadiul în care ești și azi încă mult timp de aici încolo.
 • Pierzi timp, bani şi energie căutând soluții care nu au efect.
 • Îți găsești și mai multe scuze pentru care ești acolo unde ești și de ce nu poți merge mai departe, de ce nu evoluezi, de ce ești nefericit(ă).
 • Continui să faci aceleaşi lucruri pe care le-ai făcut și care au avut rezultatele pe care le știi doar tu.
 • Nu îţi rezolvi problemele pe care le ai în acest moment și cu atât mai puțin vei reuși să le rezolvi pe cele care vor veni.
 • Te vei simţi în continuare ca astăzi și chiar puțin mai rău cu fiecare zi care va trece.
 • Ce vei învăţa în fiecare etapă din ABECEDARUL Schimbării

Este un material scris, cu peste 100 de pagini A4, pe care îl poți descărca sau îl poți folosi online. Îl poți printa (îți sugerez să o faci), dar îl poți folosi și pe o tabletă sau un laptop. Este în format pdf printabil și îl vei putea accesa imediat ce se confirmă plata. Deși e scris, NU ESTE o carte pe care să o citești din scoarță în scoarță. Este mai mult un caiet decât o carte și este un instrument de lucru permanent. Cel mai bine îl vei putea folosi cu pixul și foaia de hârtie.

Îți aduce informații pe care să le înțelegi ușor ca să poți aplica. Îți mai aduce și tehnici și exerciții care te ghidează pas cu pas, concret, aplicate la lumea modernă, ținând cont de realitatea în care trăim. Primești, de asemenea, exemple concrete ca să poți vedea luminița de la capătul tunelului, să înțelegi ce se întâmplă și de ce și, mai ales, să îți dea motivația să continui.

După ce îl cumperi, e normal să vrei să-l citești, dar după, reia totul și fă exercițiile. Altfel, vei mai adăuga încă un material cu informații la colecția de cărți, cursuri, materiale pe care deja le ai. Aplică pas cu pas, nu pe sărite, nu omite ce nu-ți place la prima vedere. Nu sări peste exercițiile care îți vor putea părea banale, vei vedea că nu sunt deloc așa și cu siguranță au rolul lor bine definit în tot acest proces.

A fost trecut deja prin filtrul a 100 de persoane înainte de lansare. A fost adaptat și completat ca să răspundă la toate nevoile lor și am încredere că și ale tale.

 • ABECEDARUL Schimbării este structurat în:

Foarte puțini oameni au foarte clar definit ceea ce își doresc. Cu toții vrem lucruri mai bune. O relație, un job, o casă, mai mulți bani. Dar ce înseamnă o relație frumoasă? Fiecare dintre noi va da un alt răspuns, pentru că o relație frumoasă înseamnă cu totul altceva pentru fiecare dintre noi. Ce e ăla un job mai bun? În ce vacanță vrei să mergi? Ce înseamnă o casă mai mare? Unde e casa asta? Și un leu peste ce ai înseamnă mai mulți bani. Dar te satisface dacă azi ai cu un leu mai mult decât ieri? Abecedarul te va învăța cum să (re)creezi povestea vieții tale și cum să definești exact ce îți dorești ca să ajungi la rezultatele pe care chiar le vrei.

De ce faci anumite lucruri care nu îți plac. Ce înseamnă conștientul și subconștientul, cum „lucrează” ele, cum ai ajuns să ai programele pe care le ai, credințele care te limitează, comportamentele automate care îți dau de furcă, dar și tehnici și exerciții care să te ajute să schimbi.

Degeaba încerci să schimbi dacă nu înțelegi ce și de ce și degeaba înțelegi dacă nu ai instrumentele care să te ajute să schimbi.

În momentul în care creierul înregistrează activitate (adică tot timpul), în jurul lui se creează un câmp electromagnetic care funcționează în 2 sensuri: emite și recepționează. În funcție de cine ești și ce faci, acest câmp electromagnetic este mai puternic sau mai slab, mai mare sau mai mic. Sunt mai multe tipuri de activitate neuronală, care vibrează diferit, la viteze diferite, denumite în știință frecvențe sau unde cerebrale. Foarte important de reținut este că poate folosi câte o singură frecvență în același timp. Nu poate emite pe o anumită frecvență și să recepționeze pe altă frecvență. Ceea ce emite recepționează și invers. De ce e importantă această informație? Vei înțelege parcurgând Abecedarul schimbării.

Automatismele sunt bune în esență. Ele ne fac viața mai ușoară. Și mai sigură. Automatismele sunt acolo să ne ajute și să ne protejeze. Mersul este un automatism. Nu trebuie să te gândești că mergi și nici cum o faci. Respirația este un automatism. Am muri în somn dacă respirația nu ar fi automată. Dar, desigur, avem și multe automatisme care ne împiedică să evoluăm. Și astea trebuie schimbate. Acele automatisme care ne determină să stăm în fața televizorului cu orele și să nu avem timp de copii sau de partener. Sau cele care te țin în zona de confort deși te „arde” deja foarte rău. Vei înțelege și cum apar și cum le înlocuiești.

Avem tendința de a supraestima ce putem face într-o zi, o săptămână sau un an și de a subestima ceea ce putem face în 5 ani. Chiar dacă acum îți vine să schimbi tot și de mâine să începi un nou capitol, ia-o ușor, cu pași mărunți. Supraestimând ce putem face acum ne apucăm de treabă, ne dăm seama că am început ceva ce pare mai greu decât am estimat și renunțăm. Lucrând cu Abecedarul schimbării nu numai că nu vei renunța, dar vei începe să estimezi corect, să produci schimbări într-un ritm susținut și să transformi situații, comportamente, credințe, obiceiuri aproape fără să îți dai seama. Trebuie doar să rămâi constant(ă) și să lucrezi într-un ritm care să fie optim pentru tine. Fără să te grăbești, dar și fără să lenevești.

Cu toții avem câteva momente cheie în viață pe care le luăm pe post de etalon și începem să ne definim conform cu ce ni s-a întâmplat atunci. De cele mai multe ori sunt evenimente negative, care dor. Emoțiile asociate ne vor determina să trăim continuu într-o stare de disconfort și să recreem mereu trecutul în prezent. În momentul în care spui EU SUNT îți condiționezi, de fapt, corpul și mintea să transforme gândurile tale în destin implacabil. Abecedarul schimbării te va ajută să îți explici de ce toți partenerii din viața ta sunt la fel (se schimbă câteva date de context, dar esența rămâne aceeași), de ce nu poți avansa în carieră, de ce nu poți câștiga mai mulți bani, de ce nu ești fericit(ă) și multe altele. Nu doar rele, ci și bune, slavă Domnului, cu toții avem și lucruri bune în viață. Vei învăța și cum să treci peste ele și să creezi altceva în viața ta.

Când începi un asemenea proces, tendința inițială este să schimbi totul. Să ștergi cu buretele, să rupi, să fugi, să țipi. Ei bine, nu. Ai multe lucruri bune care te ajută să scapi de cele rele. Abecedarul schimbării te va ajuta să le conștientizezi întâi și apoi să le pui la treabă.

Cea mai mare problemă în procesul de schimbare este reacția la schimbare. De obicei interpretăm extrem de eronat această reacție și ăsta e momentul în care majoritatea oamenilor renunță. Vei afla din Abecedarul schimbării cum să recunoști această reacție și cum să treci peste ea ca să poți continua ce ai început. Din acest moment încolo nu vei mai renunța la nimic niciodată.

Trăim o viață întreagă cu sentimentul că nu suntem suficient de buni, de frumoși, de merituoși, de iubitori, de cuminți, de puternici și nu ne punem niciodată întrebarea: dar dacă sunt? Dacă vei ajunge până aici, vei reuși să schimbi perspectiva asupra întregii tale vieți, dar și perspectiva asupra lumii în general. Și de aici încolo nu vei mai putea da înapoi niciodată.

Acest capitol te va readuce către ceea ce îți dorești cu adevărat acum, din acest moment în care te afli. Vei putea observa că povestea pe care ți-o spuneai la început s-a schimbat pe alocuri sau chiar complet. Vei reuși să definești cu adevărat ceea ce își dorești și vei reuși să pui în practică foarte multe lucruri.

Ne concentrăm să schimbăm multe lucruri, apoi ieșim în lume și nu înțelegem de ce anumite automatisme nu se duc. Sau de ce anumite schimbări bune pe care le facem creează reacții la oamenii din jur. Unii vor fi încântați și te vor întreba ce-ai făcut, că vor și ei. Alții, însă, îți vor reproșa, se vor enerva, vor face tot felul de lucruri pe care nu le înțelegi. De ce? Pentru că schimbările tale vor scoate la lumină suferințe, frustrări, credințe, neputințe. Va fi mai simplu să spună că ai luat-o tu razna decât să schimbe și ei ceva. Vei înțelege cum te afectează mediul în care trăiești și cum faci să treci peste și să îți vezi de drumul tău.

„Boala” secolului. Stresul este extrem de parșiv și de cele mai multe ori cauzează o groază de nenorociri, de la pierderea relațiilor sau a jobului până la îmbolnăvirea corpului. Vei înțelege de ce și cum se întâmplă asta, dar vei primi și tehnici ajutătoare care vor face o mare diferență în viața ta.

Nu (mai) lăsa frica și îndoiala să îți controleze viața!

Stând pe marginea drumului, contemplând, făcând 10 planuri de rezervă și fiindu-ți continuu teamă că dai greș nu vei ști niciodată ce ar fi putut să fie și nici nu vei fi mai aproape de a lua o decizie și de a face un pas înainte. Evoluția nu se produce niciodată în zona de cunoscut, ci în zona de necunoscut. Luând decizii, acționând, schimbând. Orice decizie, oricât de proastă ar fi, îți va aduce un beneficiu. Tot ceea ce ești azi este rezultatul deciziilor pe care le-ai luat.

Ebook - Abecedarul Schimbării

Dacă oricând, în primele 2 săptămâni, simți că nu te ajută suficient această călătorie sau din oricare alt motiv, îmi dai un mesaj şi îţi trimit banii înapoi. Fără să îţi pun întrebări.

 • Ce poţi face cu 149 lei?
 • Cumperi 170 țigări (aproximativ 8 pachete și jumătate).
 • Cumperi o rochiță din outlet, de acum 2 sezoane. Sau un tricou. Maxim 2 perechi de blugi la reducere și tot din outlet. O jumătate de geantă. Un pantof de piele sau vreo 3 din înlocuitor. De calitate slabă spre medie.
 • Plătești o masă de 2 persoane la un restaurant de categoria a doua.
 • Petreci jumătate de noapte în club, asta dacă nu comanzi o sticlă de whisky. Sau 3 cafele + 3 ape la o terasă.
 • Plătești un coafat simplu sau o jumătate de rezervor de benzină. Aproximativ jumătate de bilet la un concert decent, ori 3 bilete la film + 3 pungi de floricele.

Sau… îţi transformi viaţa.

Alegerea îţi aparţine.

 • ABECEDARUL nu este pentru toată lumea​

Nu este pentru tine dacă…

Încă mai crezi (sau vrei) că poți să ai rezultate fără să îți schimbi obiceiurile, fără să faci nici un fel de efort, fără să iei decizii și fără să acționezi.

Dacă vrei sau speri să primești o rețetă, un panaceu universal, care să îți ia durerea cu mâna și care să te transforme peste noapte în timp ce tu dormi liniștit(ă).

Dacă te-ai obișnuit să aştepți și să aştepți și să aştepți… și te rogi pentru un miracol pentru care nu ești dispus(ă) să ridici un deget… și iar aştepți …

Dacă încă (mai) crezi că tu nu ai nevoie de îndrumare, de informații, de exercițiu şi ştii cel mai bine cum să faci totul singur(ă).

Dacă pentru tine cărțile sunt scumpe, dar ieșitul la cafea de cel puțin 3 ori pe săptămână este sfânt, iar restaurantele bucătăria ta privată.

Dacă fericirea vine de la mall și din cardul de salariu care se duce pe orice, mai puțin pe ce contează și ce te-ar putea face să ai inclusiv mai mulți bani.

Dacă nu ești dispus(ă) să schimbi nimic, dar vrei ca toată lumea în jurul tău să se schimbe radical pentru a-ți fi ție mai ușor și mai bine.

Dacă dai vina pe toată lumea și tu nu ai nicio responsabilitate pentru ce ți se întâmplă.

Recâștigă încrederea în tine și ia deciziile importante pentru tine!

99% dintre toate visurile/ proiectele/ afacerile pe care le începem se pierd din cauza lipsei de angajament, de motivație și de strategie. 99% dintre ele rămân la nivel de idee și nici măcar nu ajung la stadiul de proiect din frică, din lipsa de acțiune, din credința că nu se poate. Știi de unde vine asta? Din educație. Nu poți schimba educația pe care ai primit-o, dar te poți reeduca oricând. Abecedarul te ajută să faci asta.

Ebook - Abecedarul Schimbării

 • Testimoniale​

Paula Ginghina

„Informațiile, exercițiile, exemplele sunt bine explicate, detaliate, într-un mod ușor de înțeles și de pus în practică… trebuie, însă, multă perseverență și voință. M-ai facut să fiu atentă la mine, să mă uit în interiorul meu, să încerc să văd unde greșesc, ce anume mă ține blocată, să mă întreb de ce nu am putut renunța la fricile mele sau de ce m-am agățat de ele. Să încerc să schimb un gând (sau o situație neplăcută), care nu îmi dă pace, care îmi revine în minte în mod obsesiv, cu un alt gând mai armonios, mai benefic pentru mine și pentru viața mea.  Să mă schimb pe mine, ca să pot schimba mai mult (gândurile mele îmi dau mult de furcă)… Să încerc sa fiu atentă la ceea ce spun, la ceea ce ÎMI spun. Știi ce mi-a rămas în minte după ce am citit materialul prima dată? „Indiferent care e iadul tău, poți ieși de acolo. Dar fă efortul de a te mișca.” Încă mă mai face să plâng fraza asta.” 

Monica Enescu

„Aplic  lucrurile recomandate (unele îmi sunt foarte cunoscute de ceva vreme) și spun sincer că mă simt din ce în ce mai bine, sunt o dovadă că ceea ce recomanzi în carte dă rezultate. Am căpătat deprinderea de a căuta și vedea lucrurile frumoase din jurul meu, îmi recunosc emoțiile și reacțiile. Este un abecedar al cunoașterii și transformării personale, ușor de parcurs și cu foarte multe beneficii. Te ajută să elimini din credințe, să îți îmbunătățești viața devenind conștient de gândurile și emoțiile personale. Doar să lucrezi și să perseverezi. Să pui în practică acest manual.” 

Cristina Giurgiu

„Dragă Diana, abecedarul, așa cum l-ai numit tu, este transformațional. Simt că a ajuns la mine la momentul în care eram pregătită pentru a recepționa informațiile din el. Prin a recepționa mă refer la a-mi accepta drumul spre schimbare, nu doar să citesc încă o carte. Informațiile pe care mi le dai sunt într-un limbaj ușor de înțeles, explici foarte bine ce înseamnă conștient și subconștient. Am recunoscut în manual tehnici de NLP, întrebările fiind de mare ajutor în multe situații. De asemenea, prin exemplul personal arăți că se poate. Îți mulțumesc pentru că în sfârșit am înțeles partea cu conflictele din interiorul meu.”

Gina Manole

„Este ESENȚA pentru o viață mai bună. Chiar este un ABC al schimbării, am citit foarte multe cărți și, în general, rețin 1-3 informații pe care încerc să le aplic în viața de zi cu zi, însă acest material, fiind scris atât de succint, te ajută să păstrezi mult mai multe informații care îți pot schimba viața în bine dacă le pui în practică. Recomand acest material pentru oricine dorește să se cunoască mai mult pe sine dar este la început de drum și nu știe de unde și cum să înceapă. Este deschizător de drum către propria persoană. Este foarte ușor de parcurs, de înțeles și foarte bun pentru cine vrea să evolueze dar nu are răbdare să citească tomuri de cărți sau timpul necesar să facă asta. Tot ceea ce citești te ține acolo atent, dornic să treci la următoarea pagină. ABC-ul schimbării îți activează setea de autocunoaștere.” 

Hai să recapitulăm ce primeşti

 • Peste 100 de pagini A4 ca să schimbi povestea vieţii tale şi să treci de la visare la acţiune
 • Tehnici şi exerciţii care te ghidează pas cu pas şi te ajută să îţi reconstruieşti sistemul de credinţe si gândire şi să îţi reproiectezi viaţa
 • Exemple concrete care te ajută să vezi "luminiţa de la capătul tunelului" şi îţi redau speranţa

Contact

Dacă ai întrebări sau ai nevoie de informaţii pe care nu le-ai găsit pe această pagină, te invit să mă contactezi, te voi ajuta cu mare plăcere.