fbpx

Ceea ce GÂNDEȘTI și SIMȚI îți generează STAREA DE A FI.

Ceea ce GÂNDEȘTI și SIMȚI îți generează STAREA DE A FI. Atunci când nu vindeci o emoție rezultată dintr-o experiență trecută, atunci îți repeți la nesfârșit o poveste despre trecut. Și începi să spui: SUNT AȘA pentru că acum 7 luni, 7 ani, 30 ani mi s-a întâmplat asta… chiar dacă la nivel conștient nu o faci sau nu o spui cu voce tare, la nivel de automatism subconștient povestea ta e prezentă continuu. Citește aici cum îți influențează gândurile viața.


Cele 6 nevoi umane de bază. Ce se află în spatele comportamentelor, deciziilor, acțiunilor tale?

Psihologia nevoilor a plecat de la Abraham Maslow. Ierarhia pe care a propus-o el nu explica, însă, de ce facem ceea ce facem. Tony Robbins a plecat de la teoriile lui Maslow, pe care le-a combinat cu propriile descoperiri și a creat un altfel de ierarhie a acestor nevoi, care ne ajută pe noi astăzi să ne înțelegem mai bine. Citește aici care sunt nevoile umane de bază și cum le identifici.


Cum te pot ajuta?

Dacă vrei cu adevărat și ești dispus(ă) să faci eforturile necesare de a (te) schimba și de a ieși din zona de confort, atunci te pot ajuta. Citește aici.


Pune-mi o întrebare

Vrei să ne cunoaștem puțin mai bine și să îți răspund la o întrebare care te frământă? Completează acest chestionar, ajută-mă să știu cine ești și îți trimit un mesaj personalizat, cu o propunere individuală.

Despre mine

Diana Soare. Căutător de sensuri. Life coach. NLP Practitioner. Blogger. Călător.

Femeie, fiică, soră, mătusă, iubită și prietenă. În orice ordine se nimerește în funcție de situație și de moment. Câte puțin din toate și toate la un loc. Visez, călătoresc, gândesc, muncesc. Acționez și povestesc. Exist, simt, fac ce simt şi când simt. Visez şi îmi împlinesc visele. Trăiesc intens ce mi se oferă, cu bune şi rele, dar încerc să nu iau de la viaţă decât lucrurile frumoase. Astăzi, acum și aici, ajut oamenii să depăseașcă limite, să se cunoască mai bine pe ei și pe alții, să își construiască o altă viață. O viață pe care și-o doresc de mult. Continuă să citești aici.

Abecedarul schimbăriiAbecedarul schimbăriiAbecedarul schimbării

Top articole citite