Felicitări pentru decizie! Formularul a fost transmis cu succes.

Pentru ca înscrierea să fie validată, însă, trebui să faci dovada plății pentru prima lună.

Alege modalitatea de plată potrivită pentru tine: transfer bancar sau plata online cu cardul

Transfer bancar

Doar pentru persoane juridice. Pentru că mă aflu între ciocan și nicovală, adică legile europene care nu știu ce presupun cu adevărat în privința datelor personale și instituțiile fiscale ale statului român, care mă obligă să cer date extrem de personale pentru factură, am decis, atât pentru protecția ta, cât și a mea, să nu emit facturi și să nu cer date personale decât în cazul companiilor. Prin urmare, dacă vrei să decontezi factura mea pe companie, te rog să îmi trimiți un email la adresa diana@dianasoare.com cu datele de facturare. Pentru persoane fizice există doar varianta plății cu cardul.

Plata online cu cardul

Dacă optezi pentru plata online, folosind cardul, atunci îți pun la dispoziție o modalitate foarte sigură de plată, folosind portalul EuPlătesc (Visa/Maestro/Mastercard). Pentru asta vei fi redirecționat(ă) către pagina securizată a procesatorului de plăți.

 

Plățile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron și MasterCard/Maestro) se efectuează prin intermediul sistemului „3-D Secure” elaborat de organizațiile care asigură tranzacțiilor on-line același nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau în mediul fizic, la comerciant.

„3-D Secure” asigură în primul rând că nici o informație legată de cardul tău nu este transferată sau stocată, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plăți, aceste date fiind direct introduse în sistemele Visa și MasterCard.

Important de știut! Pentru plățile prin card bancar nu este perceput nici un comision! De asemenea, datele cardului și alte date personale nu sunt stocate nicăieri și nu ajung la mine pe nici o cale.Ce fac în prezent

Conectează-te cu mine

4,878CititoriÎmi place
231CititoriRețele sociale
100CititoriRețele sociale

Recomandări

Pagina cu CĂRȚI. Pe care le-am citit, le recitesc și de care mă folosesc. Articolele au unele recomandări speciale, pe măsură ce citești ceea ce scriu, poți vedea liste întregi de recomandări. Citește acum cu un simplu click aici.