fbpx

Testimoniale

Ce spun clienții despre mine?

În această pagină voi adăuga mici mărturii de la clienți (actuali sau cu care am lucrat în trecut). Dacă vreți să vedeți și mai multe, accesați și testimonialele pe care le-am primit pe Linkedin, apăsând aici.

Am decis să afișez public doar prenumele lor. Țin foarte mult la confidențialitate și din acest motiv nici nu am cerut testimoniale până acum. Dar simt că poate fi important pentru voi citiți experiențele clienților, așa că am găsit această formulă.

Ziua în care am simțit că mă sufoc, că viața mea nu mai poate continua așa, că am disperată nevoie de ajutor, de o schimbare pentru a rămâne în viață, este una dintre zilele însemnate pe harta vieții mele. Ziua în care cu adevărat cred că mă îndreptam spre o altă lume, a fost ziua în care mi-am dat voie și am ales să întâlnesc omul care avea să-mi fie alături și să mă ghideze în călătoria mea spre cunoaștere și dezvoltare, iubire, acceptare, înțelegere, iertare, binecuvântare și recunoștință.

Diana, omul care m-a poziționat astfel încât să văd lumea înconjurată de lumină, nu împotriva ei (exact ca atunci când cauți lumina potrivită pentru o poză reușită), omul care mi-a arătat că orice este posibil, omul care mă îmbrățișează cel mai mult și mai bine, cea care m-a învățat că există perfecțiune în fiecare, că suntem creatorii propriilor vieți, că putem construi tot ce ne dorim.

Diana este cea care dăruiește cu tot sufletul din tot ce știe și din tot ceea ce este, cea care ascultă fără să critice, cea care oferă claritatea chiar și în experiențele obscure, cea care aduce liniște, căldură și iubire. Diana, cu toată ființa mea, îți mulțumesc și te iubesc!

(Elena)

Diana Soare….
Pentru mine: O altfel de prietenă…

Transformare, motivație, schimbare, o altă perspectivă asupra vieții.

De ce o recomand pe Diana Soare? 😊
Ea a fost acolo când am dat cu capul de pragul de sus și m-a ajutat să mă ridic. M-a ghidat, m-a sprijinit, mi-a oferit sprijinul și suportul de care am avut nevoie ca să depășesc momentul cel mai greu din viața mea.

Sunt o mamă singură, sunt o femeie divorțată și sunt antreprenor kinetoterapeut. Diana m-a învățat cum să fiu femeie, cum să fiu o mamă mai răbdătoare și cum să-mi construiesc o carieră. M-a învățat cum să îmbin toate cele 3 „meserii”. Cu siguranță nu a fost ușor, pentru că e o muncă continuă, dar cum Diana a fost și este prezentă, rezultatele sunt pe măsură.

Cum este Diana?
Wow! În primul rând, este foarte documentată. În funcție de cât de deschis ești către cunoaștere, ea îți oferă și mai mult. Te motivează să tot cauți informații și să crești personal, educativ și cultural. Intri într-o sferă de lucru continuu cu tine.

În al doilea rând, este o femeie frumoasă și feminină. Dacă ești femeie, îți implementează niște argumente atât de solide despre cum este o femeie, încât nu ai cum să revii la ce ai fost. Toate acestea te ajută să-ți crești încrederea în tine și asta mi se pare super important.

În al treilea rând, Diana te învață cum să vezi viața, lumea altfel. Cum să schimbi, cum să transformi lucrurile, cuvintele pe care le folosești zilnic în favoarea ta. De exemplu: întâlnești o situație nasoală, se întâmplă… și te simți enervat, frustrat de situație, cum ai ajuns tu acolo?! Ei bine, devii atât de conștient de ce se întâmplă, încât parcă te trezești brusc și iei lucrurile ca atare aplicând toate instrumentele pe care Diana te-a învățat.

Respiră!… reflectează!… caută și găsește soluții! Acționează!!!

Aceasta este Diana Soare! Speranță! O rază de soare în viața ta frumoasă!

(Raluca)

Diana a fost și este pentru mine mai mult decât un simplu coach, consilier sau mentor. Cu răbdarea de a asculta fiecare gând și teamă pe care le aveam, mi-a răspuns mereu cu blândețe și m-a făcut să conștientizez ce mi se întâmplă, să reflectez și să cresc.

Cu fiecare discuție, fiecare moment petrecut împreună, am descoperit un univers de posibilități și speranță. Diana m-a învățat să apreciez fiecare moment al vieții, să găsesc bucurie în lucrurile mici și să văd frumusețea în imperfecțiune. Mi-a arătat că fiecare experiență, bună sau rea, este o lecție valoroasă și o șansă de a evolua.

Cu ajutorul Dianei am învățat să-mi pun întrebările corecte, să caut răspunsuri în interiorul meu și să mă desprind de trecut. Am învățat să privesc viitorul cu optimism și curaj. Diana mi-a fost un ghid spiritual, o prietenă și o sursă de inspirație.

Astăzi, datorită influenței și sprijinului ei, simt că am devenit o persoană mai puternică, mai echilibrată și mai deschisă către nou. Diana, cu toată recunoștința și prețuirea mea, îți mulțumesc!

(Cristina)

Să lucrez cu Diana a fost mai mult decât mă așteptam. Pentru că nu numai că m-a învățat să privesc viața dintr-o perspectivă nouă, dar m-a ajutat să găsesc în mine o forță pe care nu credeam că o mai am. Am învățat de la ea să accept ceea ce trăiam, să mă accept și pe mine, așa imperfect cum eram, să privesc viitorul cu optimism, să valorizez prezentul și să-mi îmbrățișez trecutul cu toate lecțiile sale. Pentru tot ce mi-a oferit, cuvintele de mulțumire par prea mici.

(Gabriel)

Într-o zi când simțeam că totul în jurul meu se prăbușește, am întâlnit-o pe Diana. A fost momentul când am început să văd lumea în culori mai vii, să înțeleg că fiecare obstacol este o lecție. Diana a fost persoana care m-a învățat să privesc dincolo de suprafața lucrurilor, să găsesc frumusețe și învățături în fiecare moment. Datorită ei, am învățat să-mi prețuiesc viața și să fiu recunoscătoare pentru fiecare zi. Diana, ai fost și ai rămas ești un dar pentru sufletul meu, îți mulțumesc pentru tot!

(Maria)

Am cunoscut-o pe Diana acum ceva vreme și am participat la un grup de relații toxice. Eram într-un moment extrem de delicat, nu doar pentru că mă simțeam oribil, ci și pentru că nu aveam nicio prietenă, nu aveam cu cine să împărtășesc măcar un pic din ce trăiam, iar copilul meu adolescent nu voia nici să mă vadă.

M-am înscris la grupul de vindecare a relațiilor toxice fără să clipesc. Nu știam ce mă poate aștepta, dar ce putea fi mai rău decât ce trăiam deja? Ei bine, acest grup a fost o călătorie de auto-descoperire și reînnoire. Deși m-am simțit stingheră atunci când am avut interviul, căldura pe care am simțit-o în vocea ei mi-a dat curaj. Când am ajuns la prima întâlnire a grupului am știut că viața mea nu va mai fi niciodată aceeași. Și așa a fost.

Sunt astăzi o femeie care și-a construit o viață la care nici nu îndrăznea să viseze acum vreo 3 ani. Am o relație excelentă cu copilul care azi este adult, m-am recăsătorit cu un bărbat minunat și am reușit să leg și relații de prietenie cu toate femeile care au participat la grupul de atunci și care astăzi își amintesc despre perioada de dinainte ca despre un vis urât.

Recomand cu căldură grupul de relații toxice oricărei femei care dorește să își regăsească puterea și să îmbrățișeze o viață plină de iubire și respect față de sine. Și o recomand cu drag pe Diana oricărei persoane care se află într-un impas, indiferent că decide să lucreze în privat cu ea sau vrea să participe la un grup de orice fel.

(Irina)

Dacă aș putea da timpul înapoi, mi-ar fi plăcut să fi luat decizia de a lucra cu Diana cu măcar 6 luni înainte. Și ăsta este marele meu regret. Dar, cum spune Diana, ceea ce sunt astăzi este și pentru că am luat decizia atunci, nici mai devreme și nici mai târziu. Iar la ce am ajuns să trăiesc astăzi nu aș vrea să trebuiască să renunț vreodată.

(Robert)

Ești sigur(ă) că vrei să plătești pentru acest articol?
Descărcări/vizualizări disponibile : 0
Ești sigur(ă) că vrei să anulezi abonamentul?