fbpx

Testimoniale

Ce spun clienții despre mine?

Mi s-a reproșat adesea că nu am testimoniale de la clienți. Și că, astfel, cei care intră în contact cu mine nu știu la ce să se aștepte. Am decis să îi rog pe oamenii cu care am lucrat de-a lungul timpului să scrie câteva cuvinte, cum au simțit ei interacțiunea cu mine.

În această pagină voi adăuga aceste mici mărturii pe măsură ce le voi primi. Altele le puteți vedea pe Linkedin, apăsând aici.

Nu știu dacă sunt mai credibilă acum sau nu în fața celor care mă întâlnesc pentru prima dată, dar dacă simți să citești ce spun clienții despre mine, acesta este locul în care o poți face.

Am decis să afișez public doar prenumele lor. Țin foarte mult la confidențialitate și prefer să nu le divulg identitatea. Ei decid cât de multe detalii oferă în textul pe care mi-l trimit și promit să nu schimb nimic, decât cel mult să corectez vreo greșeală gramaticală, dar dacă vei crede sau nu autenticitatea acestor testimoniale nu cred că ține de semnătura.

Ziua în care am simțit că mă sufoc, că viața mea nu mai poate continua așa, că am disperată nevoie de ajutor, de o schimbare pentru a rămâne în viață, este una dintre zilele însemnate pe harta vieții mele. Ziua în care cu adevărat cred că mă îndreptam spre o altă lume, a fost ziua în care mi-am dat voie și am ales să întâlnesc omul care avea să-mi fie alături și să mă ghideze în călătoria mea spre cunoaștere și dezvoltare, iubire, acceptare, înțelegere, iertare, binecuvântare și recunoștință.

Diana, omul care m-a poziționat astfel încât să văd lumea înconjurată de lumină, nu împotriva ei (exact ca atunci când cauți lumina potrivită pentru o poză reușită), omul care mi-a arătat că orice este posibil, omul care mă îmbrățișează cel mai mult și mai bine, cea care m-a învățat că există perfecțiune în fiecare, că suntem creatorii propriilor vieți, că putem construi tot ce ne dorim.

Diana este cea care dăruiește cu tot sufletul din tot ce știe și din tot ceea ce este, cea care ascultă fără să critice, cea care oferă claritatea chiar și în experiențele obscure, cea care aduce liniște, căldură și iubire. Diana, cu toată ființa mea, îți mulțumesc și te iubesc!

(Elena)

Diana Soare….
Pentru mine: O altfel de prietenă…

Transformare, motivație, schimbare, o altă perspectivă asupra vieții.

De ce o recomand pe Diana Soare? 😊
Ea a fost acolo când am dat cu capul de pragul de sus și m-a ajutat să mă ridic. M-a ghidat, m-a sprijinit, mi-a oferit sprijinul și suportul de care am avut nevoie ca să depășesc momentul cel mai greu din viața mea.

Sunt o mamă singură, sunt o femeie divorțată și sunt antreprenor kinetoterapeut. Diana m-a învățat cum să fiu femeie, cum să fiu o mamă mai răbdătoare și cum să-mi construiesc o carieră. M-a învățat cum să îmbin toate cele 3 „meserii”. Cu siguranță nu a fost ușor, pentru că e o muncă continuă, dar cum Diana a fost și este prezentă, rezultatele sunt pe masură.

Cum este Diana?
Wow! În primul rând, este foarte documentată. În funcție de cât de deschis ești către cunoaștere, ea îți oferă și mai mult. Te motivează să tot cauți informații și să crești personal, educativ și cultural. Intri într-o sferă de lucru continuu cu tine.

În al doilea rând, este o femeie frumoasă și feminina. Dacă ești femeie, îți implementează niște argumente atât de solide despre cum este o femeie, încât nu ai cum să revii la ce ai fost. Lucruri simple… De exemplu: să te dai cu parfum zilnic, să-ți îngrijești corpul dându-l cu cremă… Dacă ești bărbat, cu siguranță devii mai masculin. Toate acestea te ajută să-ți crești încrederea în tine și asta mi se pare super important.

În al treilea rând, Diana te învață cum să vezi viața, lumea altfel. Cum să schimbi, cum să transformi lucrurile, cuvintele pe care le folosești zilnic în favoarea ta. De exemplu: întâlnești o situație nasoală, se întâmplă… și te simți enervat, frustrat de situație, cum ai ajuns tu acolo?! Ei bine, devii atât de conștient de ce se întâmplă, încât parcă te trezești brusc și iei lucrurile ca atare aplicând toate instrumentele pe care Diana te-a învățat.

Respiră!… reflectează!… caută și găsește soluții! Acționează!!!

Aceasta este Diana Soare! Speranță! O rază de soare în viața ta frumoasă!

(Raluca)

Am cunoscut-o pe Diana acum ceva vreme și am participat la un grup de relații toxice. Eram într-un moment extrem de delicat, nu doar pentru că mă simțeam oribil, ci și pentru că nu aveam nicio prietenă, nu aveam cu cine să împărtășesc măcar un pic din ce trăiam, iar copilul meu adolescent nu voia nici să mă vadă.

M-am înscris la grupul de vindecare a relațiilor toxice fără să clipesc. Nu știam ce mă poate aștepta, dar ce putea fi mai rău decât ce trăiam deja? Ei bine, acest grup a fost o călătorie de auto-descoperire și reînnoire. Deși m-am simțit stingheră atunci când am avut interviul, căldura pe care am simțit-o în vocea ei mi-a dat curaj. Când am ajuns la prima întâlnire a grupului am știut că viața mea nu va mai fi niciodată aceeași. Și așa a fost.

Sunt astăzi o femeie care și-a construit o viață la care nici nu îndrăznea să viseze acum vreo 3 ani. Am o relație excelentă cu copilul care azi este adult, m-am recăsătorit cu un bărbat minunat și am reușit să leg și relații de prietenie cu toate femeile care au participat la grupul de atunci și care astăzi își amintesc despre perioada de dinainte ca despre un vis urât.

Recomand cu căldură grupul de relații toxice oricărei femei care dorește să își regăsească puterea și să îmbrățișeze o viață plină de iubire și respect față de sine. Și o recomand cu drag pe Diana oricărei persoane care se află într-un impas, indiferent că decide să lucreze în privat cu ea sau vrea să participe la un grup de orice fel.

(Irina)

Fiți atenți ce vă spun eu acum. Pentru că dacă cineva mi-ar fi spus mie asta acum 5 ani, aș fi zis că face mișto de mine. Diana este femeia care schimbă vieți. Inclusiv a mea. Eu, bărbat, puternic, care nu dădea 2 bani pe „dezvoltarea personală”, care muta munții din loc și care credea că a fi bărbat înseamnă să ignori tot ce te doare. Eu, cel care nu avea nevoie de nimeni și de nimic și care făcea totul pentru oricine altcineva mai puțin pentru mine.

Într-o zi, când nimic nu mai mergea, când nevasta mea și-a luat un geamantan și a plecat, când nimeni nu mai voia să mai aibă de-a face cu mine, deși eu făceam totul doar pentru ei, când până și mama evita să vorbească cu mine, în ziua aia mi-am dat seama că trebuie să fac ceva. „Întâmplător”, m-am întâlnit cu cineva care mi-a recomandat-o pe Diana. Să lucrez cu ea a fost una dintre cele mai bune decizii pe care le-am luat în ultimii ani.

Dacă aș putea da timpul înapoi, mi-ar fi plăcut să fi luat această decizie cu măcar 6 luni înainte. Și ăsta este marele meu regret. Dar, cum spune Diana, ceea ce sunt astăzi este și pentru că am luat decizia atunci, nici mai devreme și nici mai târziu. Iar la ce am ajuns să trăiesc astăzi nu aș vrea să trebuiască să renunț vreodată.

Dacă ești ca mine, nu aștepta să pice toate zidurile pe tine. E cu mult mai greu atunci. Bine e și în ceasul 13, dar mai bine e mai devreme, îți promit.

(Robert)

Ești sigur(ă) că vrei să plătești pentru acest articol?
Descărcări/vizualizări disponibile : 0
Ești sigur(ă) că vrei să anulezi abonamentul?