fbpx

Despre mine

Diana Soare. 40+ ani. Un simplu om. Hoinar prin viață, pasionată de comunicare, oameni, exeriențe, locuri. Căutător de sensuri. Life coach. NLP Practitioner. Blogger. Călător. Femeie, fiică, soră, mătusă, iubită și prietenă. În orice ordine se nimerește în funcție de situație și de moment. Câte puțin din toate și toate la un loc.

Visez, călătoresc, gândesc, muncesc. Acționez și povestesc. Exist, simt, fac ce simt şi când simt. Visez şi îmi împlinesc visele. Trăiesc intens ce mi se oferă, cu bune şi rele, dar încerc să nu iau de la viaţă decât lucrurile frumoase. Ajut oamenii să depăseașcă limite, să se cunoască mai bine pe ei și pe alții, să își construiască o altă viață. O viață pe care și-o doresc de mult.

Sunt un om care a reuşit „imposibilul” de câteva ori în viaţa asta. Sunt un om care nu crede în NU POT, ci în NU VREAU. Atunci când vrei nu există nu pot. Şi nu există imposibil. Și lumina electrică a fost imposibilă până a venit cineva și a inventat becul. La fel și frigiderul sau mașina.

Am devenit conștientă de faptul că trebuie să fie ceva și dincolo de partea materială din noi când eram foarte mică, dar mult timp nu am avut un ghidaj corespunzător și am căutat răspunsuri în locuri în care nu aveam ce să caut, am găsit informații greșite, m-am îndepărtat, uneori, de mine, de viață, de ceilalți. Universul a fost, însă, bun și mi-a dat mai multe șanse, pe care le-am îmbrățișat și le-am primit ca pe daruri. Când a considerat că sunt pregătită să merg până la capăt pe drumul ăsta și să rămân aici, m-a ajutat nu doar să primesc informațiile care m-au vindecat pe mine, ci să le dau și mai departe. Așa că am renunțat la o carieră minunată în marketing și publicitate și am devenit, cum îmi place să spun, ANTRENOR de viață frumoasă. Ce înseamnă asta? Înseamnă că am creat programe speciale pentru oameni care își doresc să schimbe ceva în viața lor și să își creeze o viață frumoasă.


Profesional

Poți citi aici mai multe despre cum te pot ajuta și despre certificările mele, dar aș putea povesti o săptămână despre asta și încă nu ar fi suficient. Cum nu pot ajuta chiar pe toată lumea fiind prezentă fizic în vieților tuturor, mi-am creat o misiune din a ajunge la cât mai mulți oameni cu informații corecte și utile. Așa a fost creat blogul meu, la care te invit să te abonezi.


Personal

Iubesc foarte tare oamenii, deși, culmea, sunt o persoană extrem de solitară. Am ales mereu să funcţionez în job-uri care au legătură cu oamenii și nu m-aș vedea vreodată lucrând în „spatele cortinei”. În 20 de ani de muncă am schimbat câteva meserii, ceva companii în care am fost angajată și vreo 3 afaceri personale. Am făcut jurnalism, editare de carte, traduceri, secretariat, marketing, promovare, administrare de business, consultanță, social media, coaching, terapii. Nu neapărat în această ordine și nu neapărat una după alta, ci mai multe în același timp. Nu am renunțat, cumva, la nici una dintre ele definitiv, dar mereu le-am dat alte sensuri și forme. Uneori am avut senzația că fac prea multe, alteori prea puține. Cine să știe, până la urmă, măsura lucrurilor sau să spună de unde și până când poți face lucrurile într-un fel sau altul sau de ce nu le-ai putea face mereu altfel? Indiferet ce am făcut, însă, în viața asta, din poziția de angajat, din cea de femeie de afaceri ori aceea de terapeut/coach/consultant, am dat 100% din ce am putut și am livrat mereu mai mult decât am promis, niciodată mai puțin. Citește mai multe despre mine aici.


Ce îmi place

Încerc să mă educ zilnic, să învăţ mereu ceva nou, să devin pe zi ce trece mai bună în tot ceea ce fac, să nu dezamăgesc pe nimeni, dar, mai mult, să nu mă dezamăgesc pe mine însămi. Încerc să nu regret nimic şi, de va fi vreodată să regret ceva, vreau să nu regret ceva ce nu am făcut. Mai repede să regret ceva ce am făcut. Motiv pentru care fac tot ceea ce pot face, simt tot ceea ce pot simţi, iubesc tot ceea ce pot iubi. Îmi plac provocările şi încerc mereu să le fac faţă. Uneori pierd, alteori câştig. Nu am jucat niciodată la Loteria Naţională, dar joc mereu la Loteria Vieţii. Au fost momente în care am jucat totul pe o carte. De cele mai multe ori am câştigat.


Atunci când trenul opreşte în gara ta, nu oprește degeaba

Tatăl meu avea o vorbă, care m-a ghidat mereu în viaţa asta: atunci când trenul opreşte în gara ta, suie-te în el fără frică şi mergi până la capăt. Dacă a oprit în gara ta, nu a oprit degeaba. Orice regret după ce a plecat e inutil. Nu ştiu dacă i-a aparţinut sau s-a inspirat de undeva, dar ce importanță are? M-am urcat în toate trenurile care mi-au oprit în gară şi azi nu regret nimic. De multe ori m-am suit în trenuri cu destinaţie necunoscută, crezând că nu destinatia finală este cea mai importantă. De fapt, cine poate spune care e, cu adevărat, destinația finală? Sau dacă destinația pe care o vrei azi se potrivește cu planurile de mâine? Nu ştii niciodată ce se întâmplă pe drum. Iar un tren nu trebuie să ţi se potrivească până la capăt. Pe drum poţi întâlni altele în care să urci. Dar pe acelea nu le-ai întâlni dacă ai fi pe peronul iniţial. Un tren nepotrivit ca destinaţie finală îți poate aduce în cale un om potrivit, de pildă, împreună cu care să schimbi macazul. Dacă opreşte în gara ta, nu opreşte degeaba…

Şi acest blog e tot un tren. Când l-am început, acum mulți ani, i-am dat o destinație care, la vremea respectivă, părea a fi ce trebuie. Cumva, în timp, el a prins o identitate de sine stătătoare, care până la o vreme, mi s-a potrivit. Viața s-a transformat, între timp, eu m-am transformat, blogul nu mi se mai potrivea. Dar pentru că nu am luat singură decizia de a-i da o nouă direcție, universul i-a dat un brânci, așa că în martie 2017 am pierdut, în urma unui atac cibernetic, toată informația. Aș fi putut-o reface, textele le am, undeva, arhivate. Dar a venit vremea pentru altceva… Așa a apărut acest nou blog… de transformare. Adevăr sau provocare?


Conectează-te cu mine

Rezonezi cu ce scriu? Nu pleca înainte să te înscrii la newsletter. Dacă vei alege să te înscrii, nu doar că vei primi informație gratuită direct pe email, fără să faci eforturi de a o găsi, dar vei primi imediat și un cadou: un mic ghid de transformare. Mai mult decât atât, vei avea și reduceri la diverse programe sau invitații speciale. Iar dacă vrei să știi mai multe despre mine, citește aici ce pot face pentru tine.


Mai mult

Citește mai multe detalii despre parcursul meu în viață aici: Tu ești miracolul pe care îl cauți.

Te-ar putea interesa să citești