Abonează-te la newsletter

E complet gratuit. Nu vei primi reclame, articole sponsorizate de alții sau mesaje de tip spam. Doar conținut și informații legate de acest blog și activitatea mea.

Mai mult decât atât, abonarea la newsletter îți va aduce un cadou: un mic ghid de transformare, cu informații practice care te vor ajuta să schimbi ceva în viața ta începând de astăzi.

Dacă vrei să afli când postez ceva nou, te rog lasă-mi datele tale și îți voi trimite pe email. Vei primi de la mine articole, informații, invitații. Dar, mai mult decât atât, vor fi lucruri pe care nu le voi arăta nici pe blog, nici pe Facebook, ci le voi trimite exclusiv doar celor care s-au înscris la newsletter, evenimente, invitații.

Îmi poți cere oricând să șterg datele tale, cu un simplu email. Te vei putea dezabona extrem de simplu în orice moment sau vei putea edita informațiile pe care mi le oferi. Fiecare mesaj de la mine va avea aceste facilități.

Adresa ta de email și datele pe care mi le oferi nu vor fi folosite în alte scopuri decât a-ți trimite noutățile pe care le am legate de acest blog și activitatea mea, nu trimit mesaje comerciale, nu fac vânzări în numele nimănui, nu voi vinde baza de date și nici nu voi face public informații legate de numele sau adresa ta de email.

Nu folosesc datele tale personale în nici un scop ilegal, imoral sau de altă natură. Blogul meu este securizat complet, folosind certificate de securitate Comodo, la fel serverul pe care este găzduit și serverul de pe care se trimit emailurile de tip newsletter. Platforma folosită pentru newsletter și formulare este MailChimp, poți citi aici și aici detaliile legate de politica lor de confidențialitate și securitate.

Politica de confidențialitate și securitatea acestui blog o găsești aici.

De asemenea, după ce completezi formularul este important să verifici căsuța de email pentru că, dacă nu confirmi dorința de a te înscrie la newsletter prin intermediul emailului pe care îl vei primi automat, atunci nu vei primi nici un mesaj de la mine și, mai mult decât atât, nici nu voi avea datele tale în baza mea de date, pentru că ele nu vor ajunge la mine niciodată. Dacă mesajul de confirmare nu vine imediat, atunci verifică fișierele „spam” și/sau „promoții”. Spune serverului tău de email că mesajul meu nu este nici spam nici promoție folosind opțiunile pe care le ai în căsuța de email. De asemenea, dacă adaugi adresa mea de email printre contactele tale te asiguri că primești mesajele mele direct în inbox.

Abonează-te acum cu un simplu click aici.