fbpx

Newsletter special #NO_panic

O listă specială, pentru clienții și abonații mei, cu scopul creării unei comunități de oameni care trec împreună prin această criză. Vei primi mesaje scrise dar și invitații la evenimente online, gratuite, care să te ajute să te conectezi cu alți oameni și să treci mai ușor peste această perioadă critică. Te poți abona aici.

Poți citi arhiva de mesaje dacă apeși pe linkurile de mai jos. Fiecare link este un mesaj pe care abonații existenți l-au primit deja.


Apasă aici pentru a primi și tu aceste mesaje. 


Te poți abona în continuare și la newsletterul obișnuit, e complet gratuit, doar că o vreme nu voi trimite mesaje pe această listă.

După ce depășim aceste momente, voi reveni la newsletterul obișnuit, dar până atunci am lista specială de mai sus.

Nu vei primi reclame, articole sponsorizate de alții sau mesaje de tip spam. Doar conținut și informații legate de acest blog și activitatea mea. Vei primi informații practice care te vor ajuta să schimbi ceva în viața ta începând de astăzi. În plus, vei beneficia de reduceri și oferte speciale la programele pe care le lansez, invitații speciale și alte lucruri frumoase. Mai mult decât atât, vor fi lucruri pe care nu le voi arăta nici pe blog, nici pe Facebook, ci le voi trimite doar celor care s-au înscris la newsletter, evenimente, invitații.

Îmi poți cere oricând să șterg datele tale, cu un simplu email. Te vei putea dezabona extrem de simplu în orice moment sau vei putea edita informațiile pe care mi le oferi. Fiecare mesaj de la mine va avea aceste facilități.

Adresa ta de email și datele pe care mi le oferi nu vor fi folosite în alte scopuri decât a-ți trimite noutățile pe care le am legate de acest blog și activitatea mea, nu trimit mesaje comerciale, nu fac vânzări în numele nimănui, nu voi vinde baza de date și nici nu voi face public informații legate de numele sau adresa ta de email.

Nu folosesc datele tale personale în nici un scop ilegal, imoral sau de altă natură. Blogul meu este securizat complet, folosind certificate de securitate Comodo, la fel serverul pe care este găzduit și serverul de pe care se trimit emailurile de tip newsletter. Platforma folosită pentru newsletter și formulare este MailChimp, poți citi aici și aici detaliile legate de politica lor de confidențialitate și securitate.

Politica de confidențialitate și securitatea acestui blog o găsești aici.

După ce completezi formularul este important să verifici căsuța de email pentru că, dacă nu confirmi dorința de a te înscrie la newsletter prin intermediul emailului pe care îl vei primi automat, atunci nu vei primi nici un mesaj de la mine și, mai mult decât atât, nici nu voi avea datele tale în baza mea de date, pentru că ele nu vor ajunge la mine niciodată. Dacă mesajul de confirmare nu vine imediat, atunci verifică fișierele „spam”, „social” și/sau „promoții”. Spune serverului tău de email că mesajul meu nu este nici spam nici promoție folosind opțiunile pe care le ai în căsuța de email. De asemenea, dacă adaugi adresa mea de email printre contactele tale te asiguri că primești mesajele mele direct în inbox.

Apasă aici dacă vrei să te abonezi la newsletterul obișnuit. Nu vei primi mesajele din listele speciale.


Am pregătit ceva special pentru tine.

Un mini-curs online, gratuit, care conține câțiva pași esențiali pentru ca tu să faci o schimbare în viața ta începând chiar de acum. Îți va aduce informație pe care să o înțelegi ușor și să o pui în practică și te va ajuta:
– să conștientizezi câteva lucruri care te țin pe loc,
– să iei cel puțin o decizie pe care nu o iei de multă vreme,
– să faci un pas în direcția în care îți dorești să mergi,
– să înțelegi și CE faci, dar și DE CE faci anumite lucruri, ce e greșit și ce poți schimba.

Înscrie-te la acest mini-ghid apăsând aici.

Articole recente

Comunicarea în relații

Comunicarea în relații

22 februarie 2020 - iubirea romantică. Seducția și intimitatea. Vorbim aceași limbă, dar nu ne înțelegem... Când merită să depui efort într-o relație și când mai bine îți vezi singur(ă) de drum? Ce faci cu un partener care nu vrea să comunice? Atelier practic despre comunicarea în relații.

Citește mai mult

Afaceri cu dichis

Ești antreprenor sau freelancer? Vrei mai mult de la tine și de la afacerea ta? Știi că poți mai mult? Vrei să cunoști alți oameni ca tine? Ai nevoie de informații? Vrei să vinzi mai mult? Vrei să găsești parteneri de afaceri și/sau clienți?

Citește mai mult

Deciziile și psihologia nevoilor umane

Deciziile și psihologia nevoilor umane

Absolut toate situațiile din viața ta sunt acolo pentru ca tu să evoluezi. Dar evoluția nu se produce niciodată în zona de cunoscut, ci în zona de necunoscut. Luând decizii, acționând, schimbând. Orice decizie, oricât de proastă ar fi, îți va aduce un beneficiu. Tot ceea ce ești azi este...

Citește mai mult

Diana Soare. Căutător de sensuri. Life coach. NLP Practitioner. Blogger. Călător.

Femeie, fiică, soră, mătusă, iubită și prietenă. În orice ordine se nimerește în funcție de situație și de moment. Câte puțin din toate și toate la un loc. Visez, călătoresc, gândesc, muncesc. Acționez și povestesc. Exist, simt, fac ce simt şi când simt. Visez şi îmi împlinesc visele. Trăiesc intens ce mi se oferă, cu bune şi rele, dar încerc să nu iau de la viaţă decât lucrurile frumoase. Astăzi, acum și aici, ajut oamenii să depăseașcă limite, să se cunoască mai bine pe ei și pe alții, să își construiască o altă viață. O viață pe care și-o doresc de mult. Continuă să citești aici.