fbpx

Contactează-mă

Dacă vrei să îmi transmiți o idee, un gând, un mesaj, o părere. Poate ai o întrebare sau dorești să îmi transmiți o informație. Aș prefera să ai gânduri bune, dar fie cum or fi, trimite-mi-le pe email la adresa diana@dianasoare.com. Te rog citește și termenii și condițiile acestui blog înainte de a-mi scrie.

Dacă întrebările pe care le ai se referă la activitatea mea și serviciile pe care ți le pot oferi, atunci citește mai întâi asta. E posibil să îți afli mai repede răspunsurile. În cazul în care te intereseasă experiența mea și mai multe despre mine, iată ce am scris deja.


Vrei să lucrăm împreună? Apasă aici și programează o întâlnire.


Poate vrei să (re)citești. Articole recente

Diana Soare. Căutător de sensuri. Life coach. NLP Practitioner. Blogger. Călător.

Femeie, fiică, soră, mătusă, iubită și prietenă. În orice ordine se nimerește în funcție de situație și de moment. Câte puțin din toate și toate la un loc. Visez, călătoresc, gândesc, muncesc. Acționez și povestesc. Exist, simt, fac ce simt şi când simt. Visez şi îmi împlinesc visele. Trăiesc intens ce mi se oferă, cu bune şi rele, dar încerc să nu iau de la viaţă decât lucrurile frumoase. Astăzi, acum și aici, ajut oamenii să depăseașcă limite, să se cunoască mai bine pe ei și pe alții, să își construiască o altă viață. O viață pe care și-o doresc de mult. Continuă să citești aici.