Contactează-mă

Dacă vrei să îmi transmiți o idee, un gând, un mesaj, o părere. Poate ai o întrebare sau dorești să îmi transmiți o informație. Aș prefera să ai gânduri bune, dar fie cum or fi, trimite-mi-le pe email la adresa diana@dianasoare.com.Te rog citește și termenii și condițiile acestui blog înainte de a-mi scrie.

Dacă întrebările pe care le ai se referă la activitatea mea și serviciile pe care ți le pot oferi, atunci citește mai întâi aici. E posibil să îți afli mai repede răspunsurile. În cazul în care te intereseasă experiența mea și mai multe despre mine, iată ce am scris deja. Click aici.

Ți-e mai ușor să îmi lași un mesaj acum? Completează formularul de mai jos, bifează toate căsuțele pe care le găsești de bifat (altfel mesajul nu se transmite) și îți voi răspunde cât pot de repede. Încă nu ai citit termenii și condițiile, politica de securitate și cum folosesc datele tale? Le ai pe toate aici. Mulțumesc!Te rog bifează câmpurile de mai jos, dacă ești de acord cu ele. Dacă nu, trimite-mi un email simplu la adresa de mai sus. Mulțumesc!

Am citit termenii și condițiile acestui blog și sunt de acord cu ele
Înțeleg că prin trimiterea mesajului accept ca datele transmise prin acest formular să fie folosite de Diana Soare pentru a-mi trimite răspuns la solicitarea mea
Sunt de acord să fiu contactat(ă) pe email