fbpx

Dialoguri de duminică. Cafea cu dezvoltare personală. #LIVE

Later edit: după întâlnirea din 10 martie 2024 vom lua o pauză până în toamnă. Voi regândi puțin și formatul, posibil chiar și ziua și ora. Până atunci, însă, ne vedem în 10 martie de la orele 10.30.

Save the dates. A doua duminică a fiecărei luni calendaristice îți aduce o întâlnire live (online) cu mine și ceilalți membri ai comunității. Ne întâlnim pentru informații, răspunsuri și socializare.

Într-o lume digitalizată, interacțiunea autentică este un dar prețios. Astfel, am creat „Duminicile la cafea”, o serie de întâlniri lunare, care au loc în fiecare a doua duminică a unei luni calendaristice, între orele 10:30 și 12:00. Scopul principal este de a crea un mediu de schimb și înțelegere, de a descoperi, a învăța și a interacționa.

Ce îți aduce această propunere?

>> Conexiune directă și învățare: Vei avea ocazia să mă cunoști mai bine și, în același timp, să descoperi alți oameni cu pasiuni și viziuni similare. Vei întâlni oameni din diverse medii, cu experiențe diferite, dar cu un scop comun: dezvoltarea personală și profesională. Fiecare întâlnire este o ocazie de a învăța unii de la alții.

>> Răspunsuri: Discutăm liber, abordăm provocările tale și ale altor participanți. Este ocazia să găsești răspunsuri la întrebările tale, fie ele despre coaching sau orice alt subiect care te preocupă.

>> Feedback: Feedbackul este esențial în orice proces de învățare. Aici vei avea ocazia să primești feedback autentic, dar și să îl oferi altora. Vei putea să îți expui ideile, întrebările și provocările, însă totodată, poți primi perspective noi și soluții, atât din partea mea, cât și din partea comunității.

>> Susținere: Vei fi înconjurat de oameni care te vor susține și te vor ajuta să ai mult mai multă încredere și curaj.

>> Relevanță: Cu cât te cunosc mai bine, cu atât pot să-ți ofer conținut mai potrivit și adaptat nevoilor tale.


De ce se ține o astfel de întâlnire online?

>> Pentru că, surprinzător sau nu, majoritatea dintre voi nu sunteți în sau din București. Pentru că în București nu e foarte greu să ne întâlnim și nu avem nevoie de atâta organizare pentru asta. Dar și pentru că vreau ca ceea ce trimit către voi să fie relevant pentru toată lumea, nu doar pentru cei care locuiesc în capitală. Deci da, vreau să vă cunosc și dacă sunteți în celălalt capăt de țară sau poate chiar în afara ei.


Participă de oriunde ai fi. 

>> Poți veni la întâlnire fie că ești acasă, fie că nu. Cu telefonul sau laptopul lângă tine, cafeaua de duminică devine o experiență de descoperire și conexiune autentică. Important este să fii într-un spațiu lipsit de zgomote și să ai o conexiune bună la internet.


Ce câștigi participând?

>> Înțelegere, informație și posibilitatea de a cunoaște oameni noi. Dacă ai deschidere către cunoaștere, dezvoltare și informare și îți place să împărtășești și cu alții ce ai de oferit, atunci aceste evenimente sunt create pentru tine. Dacă decizi că nu este ceea ce căutai, poți părăsi întâlnirea oricând.

Vrei să încerci?

>> Te aștept cu drag la una, la două sau la toate evenimentele! Pentru că fiecare întâlnire este unică, iar voi, participanții, sunteți cei care dați viață și substanță conversației.


Îmi poți cere oricând să șterg datele tale, cu un simplu email. Te vei putea dezabona extrem de simplu în orice moment sau vei putea edita informațiile pe care mi le oferi. Fiecare mesaj de la mine va avea aceste facilități.

Adresa ta de email și datele pe care mi le oferi nu vor fi folosite în alte scopuri decât a-ți trimite noutățile pe care le am legate de acest blog și activitatea mea, nu trimit mesaje comerciale, nu fac vânzări în numele nimănui, nu voi vinde baza de date și nici nu voi face public informații legate de numele sau adresa ta de email.

Nu folosesc datele tale personale în nici un scop ilegal, imoral sau de altă natură. Blogul meu este securizat complet, folosind certificate de securitate Comodo, la fel serverul pe care este găzduit și serverul de pe care se trimit emailurile de tip newsletter.

Utilizez 2 platforme pentru aceste serviciu: MailChimp și Mailerlite. Ambele platforme sunt securizate și respectă întru totul politicile de confidențialitate în vigoare pentru Uniunea Europeană. Poți citi mai multe despre asta pe site-urile lor.

Politica de confidențialitate și securitatea acestui blog o găsești aici.


După ce completezi formularul este important să verifici căsuța de email pentru confirmarea adresei și a faptului că tu ești cel/cea care a completat datele în formular. În cazul în care mesajul de confirmare nu vine imediat, atunci verifică fișierele „spam”, „social” și/sau „promoții”. Spune serverului tău de email că mesajul meu nu este nici spam nici promoție folosind opțiunile pe care le ai în căsuța de email. De asemenea, dacă adaugi adresa mea de email printre contactele tale te asiguri că primești mesajele mele direct în inbox.Ținem legătura

Rămâi în legătură cu mine și pe rețelele sociale. Postez cu mult mai des pe Facebook și Instagram.

Articole recente

Devii ceea ce crezi

Devii ceea ce crezi

Trăim prea mult timp ascultând ce ni se spune și îndrăznim prea puțin să fim și să devenim ceea ce ne dorim. A venit momentul să deschidem ochii și să facem alegeri conștiente, să deschidem aripile larg și să încercăm să zburăm sau să eșuăm încercând decât să eșuăm pentru...

Citește articolul

În căutarea MOTIVAȚIEI pierdute

În căutarea MOTIVAȚIEI pierdute

Lipsa de motivație pe termen lung poate avea mai multe consecințe negative asupra vieții unei persoane, atât din punct de vedere personal, cât și profesional. Un text care te ajută să înțelegi, dar și să schimbi.

Citește articolul

Împreună de sărbători

Împreună de sărbători

21 decembrie, eveniment online despre singurătate în perioada sărbătorilor. O invitație deschisă pentru oricine simte nevoia de a se conecta, de a împărtăși și de a descoperi noi perspective asupra vieții și asupra propriei persoane. Un punct de plecare spre o nouă perspectivă asupra vieții și asupra propriei persoane.

Citește articolul

Workshop interactiv: Managementul stresului

Workshop interactiv: Managementul stresului

14 octombrie 2023, BUCUREȘTI. Workshop interactiv despre managementul stresului. Ce poți face, când și cum. Tehnici simple care te ajută să preiei controlul asupra situațiilor stresante. Încredere și motivare, control & auto-control, relaxare, stăpânire de sine.

Citește articolul

Vrei să contribui?

Despre mine

Diana Soare. Căutător de sensuri. Life coach. NLP Practitioner. Blogger. Visez, călătoresc, gândesc, muncesc. Acționez și povestesc. Exist, simt, fac ce simt şi când simt. Visez şi îmi împlinesc visele. Trăiesc intens ce mi se oferă, cu bune şi rele, dar încerc să iau de la viaţă doar lucrurile frumoase. Continuă să citești aici.

Coșul tău de cumpărături

Ținem legătura

Ești sigur(ă) că vrei să plătești pentru acest articol?
Descărcări/vizualizări disponibile : 0
Ești sigur(ă) că vrei să anulezi abonamentul?