fbpx

Duminică la cafea. #LIVE

Save the dates. A doua duminică a fiecărei luni calendaristice îți aduce o întâlnire live (online) cu mine și ceilalți membri ai comunității. Ne întâlnim pentru informații, răspunsuri și socializare.

Acest eveniment NU este un webinar online și NU vă vând nimic.

În a doua duminică a fiecărei luni calendaristice, începând cu orele 10.30 și până pe la 12 „trecute fix” avem cu toții posibilitatea de a interacționa unii cu ceilalți. Voi mă cunoașteți pe mine și pe ceilalți participanți, eu pe voi toți.

>> Va fi o discuție liberă, în care îți voi putea răspunde la întrebări personale legate de drumul tău pe calea dezvoltării personale. De asemenea, poți primi indirect răspunsuri dacă alți participanți la discuție vor avea provocări asemănătoare cu ale tale și le vor dezbate în cadrul acestei întâlniri.

>> Mă vei putea întreba despre coaching sau îmi poți adresa orice altă întrebare la care crezi că eu aș putea răspunde și dacă simți că ți-aș putea fi de ajutor într-o formă sau alta.

Cel mai probabil nu voi putea răspunde la toate întrebările, mai ales dacă sunt multe, pentru că timpul este relativ scurt. Dar și pentru că acest fel de întrebări necesită, uneori, cu mult mai mult decât un simplu cadru al unui eveniment online. Dar asta nu trebuie să te împiedice să vii duminică. Orice informație nouă este mai mult decât să nu o ai.

>> Vei putea vedea cine este persoana care îți scrie din când în când și vei putea lua contact cu alți oameni ca tine, cu preocupări și/sau viziuni asemănătoare.

>> Aceste evenimente sunt mereu o plăcere pentru mine pentru că pot vedea și eu cine sunteți voi și cu cât voi afla mai multe despre voi cu atât mai relevante vor fi mesajele pe care le voi trimite pe viitor. Una este să mă gândesc eu la ce ați putea avea nevoie, alta este să îmi spuneți. Prin urmare, veniți pregătiți să îmi comunicați și ce pot face mai bine pentru voi.

>> În aceeași măsură, ele sunt o plăcere și pentru voi. Sau așa a fost până acum, pentru cei care au mai participat. Dacă nu îți va plăcea, însă, ce ai de pierdut dacă vii?


De ce spun că nu vând nimic?

Păi chiar nu vând. Desigur, aveți oricând libertatea de a alege să lucrați cu mine, de a achiziționa Abecedarul schimbării sau de a veni la un eveniment pe care îl organizez. Dar voi știți asta deja, iar eu nu vă voi sugera să faceți nicio achiziție și nu voi conduce discuția către niciuna dintre aceste direcții ori către alta de care nu știți acum și pe care o pregătesc. Nu pregătesc în mod special nimic acum, am deja destule de făcut.

>> Ce voi putea face (și chiar este posibil să fac asta) este ca din întrebările pe care le aud duminică să creez articole noi ori poate evenimente sau direcții la care nu mă gândisem până acum și care să ajute mai mulți oameni care s-ar putea confrunta cu situații similare.

De ce se ține o astfel de întâlnire online?

>> Pentru că, surprinzător sau nu, majoritatea dintre voi nu sunteți în sau din București. Pentru că în București nu e foarte greu să ne întâlnim și nu avem nevoie de atâta organizare pentru asta. Dar și pentru că vreau ca ceea ce trimit către voi să fie relevant pentru toată lumea, nu doar pentru cei care locuiesc în capitală. Deci da, vreau să vă cunosc și dacă sunteți în celălalt capăt de țară sau poate chiar în afara ei.

Atunci de ce îi spun invitație la cafea?

>> Pentru că va fi o discuție ca și cum am fi la o cafea împreună. Eu asta îmi doresc și asta s-a și întâmplat până acum. Nu vreau ca această întâlnire să fie ceva „de business”, „profesională” etc. Îmi doresc să ne cunoaștem așa cum suntem, oameni simpli, cu provocări, cu frustrări, cu bucurii, cu… de toate. Și nu cred că problema e că nu îți ofer și cafeaua, ci ți-o prepari singur(ă) în bucătărie. Sau poate vrei să fii undeva în parc și o cumperi de la ghereta din colț ori de la o terasă…


Duminică e toată lumea acasă… nu pot avea intimitate…

>> Lasă-i acasă pentru 1 oră și jumătate și mergi într-un loc unde să poți avea puțină liniște, ia cu tine telefonul și o pereche de căști și participă de acolo. Poți sta pe iarbă, pe bancă, la o terasă sau să mergi prin parc. Ideal ar fi să te și vedem și să ne vezi și tu pe noi, dar mai important e să auzi și să te putem auzi dacă vei vrea să participi direct.

>> Scuza asta cu NU POT va exista mereu. Fie că e prea devreme sau prea târziu, că e duminică și nu e joi, că e în timpul programului de lucru sau în afara orelor pe care le dedici tu unor asemenea lucruri.


Ce câștigi și ce pierzi?

>> Câștigi clar ce ți-am spus mai sus. Nu cred că există om pe lumea asta să spună că nu mai vrea să audă nicio informație, să primească niciun răspuns, să nu mai cunoască oameni noi, să nu mai socializeze. Dar dacă ești în această situație, desigur, acest eveniment nu are nimic să îți ofere. Dacă nu ești în acest punct, atunci măcar ai curiozitatea de a vedea ce fac oamenii ăia în timp ce tu dormi sau faci curățenie sau cine știe ce mai ai de făcut duminică dimineață și care, în proporție destul de mare, probabil că poate fi amânat.

>> Nu știu ce vei pierde (în afară de ce ți-am spus mai sus) dacă nu participi, pentru că nu știu ce se întâmplă în fiecare duminică. Experiența fiecărei întâlniri de acest fel este dictată de voi, nu de mine. Știu sigur, însă, că orice lucru pe care îl refuzi la un moment dat poate fi o oportunitate ratată. Și că dacă vii, dar nu îți place, ai un buton roșu care te scoate din întâlnire imediat, nu te ține legat(ă) acolo.


Îmi poți cere oricând să șterg datele tale, cu un simplu email. Te vei putea dezabona extrem de simplu în orice moment sau vei putea edita informațiile pe care mi le oferi. Fiecare mesaj de la mine va avea aceste facilități.

Adresa ta de email și datele pe care mi le oferi nu vor fi folosite în alte scopuri decât a-ți trimite noutățile pe care le am legate de acest blog și activitatea mea, nu trimit mesaje comerciale, nu fac vânzări în numele nimănui, nu voi vinde baza de date și nici nu voi face public informații legate de numele sau adresa ta de email.

Nu folosesc datele tale personale în nici un scop ilegal, imoral sau de altă natură. Blogul meu este securizat complet, folosind certificate de securitate Comodo, la fel serverul pe care este găzduit și serverul de pe care se trimit emailurile de tip newsletter.

Utilizez 2 platforme pentru aceste serviciu: MailChimp și Mailerlite. Ambele platforme sunt securizate și respectă întru totul politicile de confidențialitate în vigoare pentru Uniunea Europeană. Poți citi mai multe despre asta pe site-urile lor.

Politica de confidențialitate și securitatea acestui blog o găsești aici.


După ce completezi formularul este important să verifici căsuța de email pentru că, dacă nu confirmi dorința de a te înscrie la newsletter prin intermediul emailului pe care îl vei primi automat, atunci nu vei primi nici un mesaj de la mine și, mai mult decât atât, nici nu voi avea datele tale în baza mea de date, pentru că ele nu vor ajunge la mine niciodată. În cazul în care mesajul de confirmare nu vine imediat, atunci verifică fișierele „spam”, „social” și/sau „promoții”. Spune serverului tău de email că mesajul meu nu este nici spam nici promoție folosind opțiunile pe care le ai în căsuța de email. De asemenea, dacă adaugi adresa mea de email printre contactele tale te asiguri că primești mesajele mele direct în inbox.Ținem legătura

Rămâi în legătură cu mine și pe rețelele sociale. Postez cu mult mai des pe Facebook și Instagram.

Articole recente

Workshop interactiv: Managementul stresului

Workshop interactiv: Managementul stresului

14 octombrie 2023, BUCUREȘTI. Workshop interactiv despre managementul stresului. Ce poți face, când și cum. Tehnici simple care te ajută să preiei controlul asupra situațiilor stresante. Încredere și motivare, control & auto-control, relaxare, stăpânire de sine.

Citește articolul

Redefinind „normalul”

Redefinind „normalul”

Despre iluzia normalității. Pentru că doar atunci când învățăm să ne îmbrățișăm unicitatea valorile noastre se clarifică, prioritățile se reașază și viața capătă un sens nou.

Citește articolul

Frica de schimbare

Frica de schimbare

Explorează puterea schimbării și cum să depășești frica de a evolua. Îmbrățișază schimbarea pentru a-ți descoperi adevăratul potențial.

Citește articolul

Arta depășirii conflictelor

Participare eveniment „Atelier Relații conflictuale”

30 septembrie 2023. București. Un atelier practic și dinamic despre relațiile conflictuale. Vom discuta, dar vom face și exerciții. Vino pregătit(ă) să primești, dar și să împărtășești.

Citește articolul

Vrei să contribui?

Despre mine

Diana Soare. Căutător de sensuri. Life coach. NLP Practitioner. Blogger. Visez, călătoresc, gândesc, muncesc. Acționez și povestesc. Exist, simt, fac ce simt şi când simt. Visez şi îmi împlinesc visele. Trăiesc intens ce mi se oferă, cu bune şi rele, dar încerc să iau de la viaţă doar lucrurile frumoase. Continuă să citești aici.

Coșul tău de cumpărături

Ținem legătura

Ești sigur(ă) că vrei să plătești pentru acest articol?
Descărcări/vizualizări disponibile : 0
Ești sigur(ă) că vrei să anulezi abonamentul?