fbpx

Cum te pot ajuta?

Dacă vrei cu adevărat și ești dispus(ă) să faci eforturile necesare de a (te) schimba și de a ieși din zona de confort, atunci te pot ajuta.

Indiferent dacă dorința ta este să te cunoști mai bine și să înțelegi ce se întâmplă și de ce, să ai relații mai bune și mai mult succes, să îți descoperi resurse și talente pe care nu le știai, să îți schimbi procesul gândirii și comportamentele astfel încât să poți atrage în viața ta circumstanțe, idei, oportunități, oameni, contexte pe care ți le dorești sau orice altceva, dacă vrei cu adevărat, eu pot fi ghidul tău pe acest drum.

Lucrez doar cu oameni care își asumă obligația de a ajunge unde și-au propus, nu care încearcă să o facă. Schimbarea înseamnă un drum ușor anevoios, dar cu ajutorul potrivit se poate face mai simplu.

Din păcate, nu există scurtături și este foarte important să decizi că rămâi pe calea pe care ai început-o. Dacă nu ești sigur(ă) că vrei să faci pasul ăsta, atunci nu îți irosi nici timpul, nici banii. Abonează-te la newsletter, citește materialele și informațiile pe care ți le ofer gratuit și abia când vei fi pregătit(ă) contactează-mă.


Îți pot fi de ajutor dacă:

vrei să schimbi, să treci mai departe, să scapi de o problemă, să depășești un obstacol sau să treci la nivelul următor și te simți blocat(ă).
vrei mai mulți bani, o carieră mai bună sau o schimbare de carieră.
vrei să ai o relație sau să îmbunătățești relația pe care o ai cu partenerul de viață sau relațiile cu alți oameni ori cu membrii familiei.
vrei să crești afacerea pe care o ai și nu știi cum, să ieși din blocajul în care te afli, fie că este vorba de bani sau de creativitate.
ai bani, ai o carieră, ai o familie, ai tot ce îți trebuie, dar nu ești fericit(ă), nu te simți împlinit(ă) și simți că ceva lipsește sau nu e cum trebuie să fie.
conduci o echipă de oameni care știi și crezi că ar putea face mai mult, dar nu ai găsit încă modalitatea de a-i ajuta.
vrei să te cunoști mai bine, să dobândești mai mult curaj, să te organizezi mai bine și să faci mai bine față stresului, să stabilești priorități, să devii mai creativ(ă), să depășești o limită (sau mai multe), să scapi de timiditate, să slăbești, să te relaxezi, să îți crești încrederea în tine, să ai o atitudine pozitivă.
vrei să îmbunătățești orice alt aspect al vieții tale.


Program individual sau grup?

Fiecare persoană este unică și rezonează cu anumite tehnici. De asemenea, unii dintre voi se vor simți mai confortabil în privat, alții vor găsi mult mai potrivită și mai interesantă experiența grupului.

Programele de grup le anunț întotdeauna în newsletter și pe rețelele sociale, așa că rămâi în legătură cu mine pe unul dintre aceste canale dacă îți dorești o asemenea experiență.


De ce să lucrezi cu mine?

Pentru că pot să îmbin armonios pentru tine informații din multe planuri, astfel încât să pot să îți garantez rezultate dacă ți le dorești cu adevărat și ești pregătit(ă) să faci schimbările necesare.

Drumul pe care ți-l propun este în primul rând un drum spiritual, de transformare în profunzime. Schimbările pe care le vei face vor fi schimbări reale și pe termen lung, revărsându-se asupra mai multor planuri ale vieții tale.

Citește ce spun clienții despre mine aici pe profilul meu de LinkedIn.


În cât timp vei vedea rezultate?

Fiecare persoană este unică, la fel și situațiile particulare de viață, deci nu pot estima cu exactitate. Nu am rețete universal valabile, fiecare ședință este diferită, unică și irepetabilă. Ce îți pot spune este primele efecte le vei simți de la prima ședință.

Poți avea nevoie de o singură ședință (mai rar, dar nu imposibil), de 6 sau de 50 ori 200. Vrei să rezolvi un singur aspect sau mai multe? Vrei să evoluezi continuu sau să rezolvi punctual o singură problemă? Ai un obiectiv mai mare sau mai mic?

Depinde de tine, de ceea ce îți dorești să realizezi și de dorința ta de a schimba ceva cu adevărat, la fel de mult precum depinde de mine să te ghidez și să te însoțesc pe acest drum.


Cât de des trebuie să ne vedem, unde și cât timp?

Fiecare ședință durează 60 sau 90 minute, tu alegi între cele 2. De obicei programez ședințele o dată pe săptămână, dar dacă îți dorești, în măsura în care și programul meu va permite, putem stabili un program în funcție de dorințele și nevoile tale concrete.

Ne vedem de principiu la cabinet sau online (Zoom/ Google Meet/ Skype/ Teams, ce îți este mai confortabil) ori la telefon în cazul în care distanța între tine și mine poate fi mai lungă și nu ai acces la internet.


Garanție

Aș vrea să îți spun de la bun început că îmi iau angajamentul ca în primul rând să intervievez fiecare client și doar dacă voi considera că pot aduce un beneficiu prin serviciile pe care le prestez și prin cunoștințele pe care le am, voi intra într-o colaborare cu tine. Din acest motiv prima întâlnire este întotdeauna gratuită și are ca scop această evaluare. De asemenea, la prima întâlnire ai posibilitatea de a vedea dacă și tu simți să continui sau poate ai nevoie de altceva.

Odată ce decidem să lucrăm împreună, îmi voi folosi toate competențele și informațiile pe care le am și voi presta acele servicii care sunt în acord atât cu nevoile tale, cât și cu educația, experiența și expertiza mea.

Este important, pe de altă parte, să înțelegi că în acest proces facem o echipă cu responsabilitate împărțită în mod egal. Jumătate din treabă ține de mine, dar cealaltă jumătate ține de tine. Te pot ghida în această schimbare, te pot susține, pot merge cu tine și alături de tine, dar nu voi putea face în locul tău. Iar rezultatele nu le vei vedea dacă doar vorbim, va trebui să acționezi.

Pentru jumătatea mea îți pot garanta succesul, pentru că am atât de multe instrumente de lucru, încât nu am cum să nu găsesc ceva cu care să rezonezi. Pentru ce ai tu de făcut nu pot garanta nimic, dar dacă iei lucrurile în serios și te apuci de treabă, îți pot garanta că la finalul colaborării noastre nu-ți va veni să crezi de unde ai plecat și unde ai ajuns.


Certificări

Life Coach. 100 HOURS Training – Robbins Madanes Training
6 Human Needs Training – Robbins Madanes Training
Mă pregătesc în prezent pentru Board Certified Coach – Robbins Madanes Training
Certified Life Coach (American Union of NLP)
Certified NLP Practitioner (American Union of NLP)

În pregătire pentru Certified NLP Master Practitioner (American Union of NLP)


Cât costă?

Suficient de mult cât să te motiveze, suficient de puțin pentru beneficiile pe care le vei avea. Depinde destul de mult de ce îți dorești, cât dorești și cum. Ai nevoie de o singură întrevedere? Vrei ceva punctual sau îți dorești un program de mai lungă durată? Vrei să testezi sau ești hotărât(ă)? Hai să ne cunoaștem întâi. Poți face o programare aici.


Rezonezi cu ce scriu? Nu pleca înainte să te înscrii la newsletter. Dacă vei alege să te înscrii, nu doar că vei primi informație gratuită direct pe email, fără să faci eforturi de a o găsi, dar vei primi și lucruri speciale pe care le primesc doar abonații, informații, reduceri la diverse programe sau invitații.

Articole recente

Devii ceea ce crezi

Devii ceea ce crezi

Trăim prea mult timp ascultând ce ni se spune și îndrăznim prea puțin să fim și să devenim ceea ce ne dorim. A venit momentul să deschidem ochii și să facem alegeri conștiente, să deschidem aripile larg și să încercăm...

Citește articolul

În căutarea MOTIVAȚIEI pierdute

În căutarea MOTIVAȚIEI pierdute

Lipsa de motivație pe termen lung poate avea mai multe consecințe negative asupra vieții unei persoane, atât din punct de vedere personal, cât și profesional. Un text care te ajută să înțelegi, dar și să schimbi.

Citește articolul

Vrei să contribui?

Despre mine

Diana Soare. Căutător de sensuri. Life coach. NLP Practitioner. Blogger. Visez, călătoresc, gândesc, muncesc. Acționez și povestesc. Exist, simt, fac ce simt şi când simt. Visez şi îmi împlinesc visele. Trăiesc intens ce mi se oferă, cu bune şi rele, dar încerc să iau de la viaţă doar lucrurile frumoase. Continuă să citești aici.

Coșul tău de cumpărături

Ținem legătura

Ești sigur(ă) că vrei să plătești pentru acest articol?
Descărcări/vizualizări disponibile : 0
Ești sigur(ă) că vrei să anulezi abonamentul?