fbpx

Cum te pot ajuta?

Dacă vrei cu adevărat și ești dispus(ă) să faci eforturile necesare de a (te) schimba și de a ieși din zona de confort, atunci te pot ajuta.

Indiferent că dorința ta este să te cunosti mai bine, să ai relații mai bune și mai mult succes, să iți descoperi resurse și talente pe care nu le știai, să îți schimbi procesul gândirii și comportamentele astfel încât să poți atrage în viața ta circumstanțe, idei, oportunități, oameni, contexte pe care ți le dorești sau orice altceva, dacă vrei cu adevărat, eu pot fi ghidul tău pe acest drum.

Lucrez doar cu oameni care își asumă obligația de a ajunge unde și-au propus, nu care încearcă să o facă. Schimbarea înseamnă un drum ușor anevoios, dar cu ajutorul potrivit se poate face mai simplu. Din păcate, nu există scurtături și este foarte important să decizi că rămâi pe calea pe care ai început-o. Dacă nu ești sigur(ă) că vrei să faci pasul ăsta, atunci nu îți irosi nici timpul, nici banii. Abonează-te la newsletter, citește materialele și informațiile pe care ți le ofer gratuit și abia când vei fi pregătit(ă) contactează-mă.


Îți pot fi de ajutor dacă:

– vrei să schimbi, să treci mai departe, să scapi de o problemă, o frică, o credință. Sau mai multe.
– vrei mai mulți bani, o carieră mai bună sau o schimbare de carieră, familie, prieteni, sănătate.
– vrei să ai o relație sau să îmbunătățești relația pe care o ai cu partenerul de viață sau relațiile cu alți oameni ori cu membrii familiei.
– vrei să crești afacerea pe care o ai și nu știi cum, vrei să ieși din blocajul în care te afli, fie că este vorba de bani sau de creativitate.
– ai bani, ai o carieră, ai o familie, ai tot ce îți trebuie, dar nu ești fericit(ă), nu te simți împlinit(ă) și simți că ceva lipsește sau nu e cum trebuie să fie.
– conduci o echipă de oameni care știi și crezi că ar putea face mai mult, dar nu ai găsit încă modalitatea de a-i ajuta
– vrei să te cunoști mai bine, să dobândești mai mult curaj, să te organizezi mai bine și să faci mai bine față stresului, să stabilești priorități, să devii mai creativ(ă), să scapi de o frică (sau mai multe) care te limitează, să scapi de timiditate, să slăbești, să te relaxezi, să îți crești încrederea în tine, să ai o atitudine pozitivă.
– vrei să îmbunătățești orice alt aspect al vieții tale.


Program individual sau grup?

Fiecare persoană este unică și rezonează cu anumite tehnici. De asemenea, unii dintre voi se vor simți mai confortabil în privat, alții vor găsi mult mai potrivită și mai interesantă experiența grupului. Citește mai multe detalii despre programele de grup aici sau continuă să rămâi în această pagină și vino să ne cunoaștem.


De ce să lucrezi cu mine?

Pentru că pot sa îmbin armonios pentru tine informații din multe planuri, astfel încât să pot să îți garantez rezultate dacă ți le dorești cu adevărat și ești pregătit(ă) să faci schimbările necesare. Drumul pe care ți-l propun este în primul rând un drum spiritual, de transformare în profunzime. Schimbările pe care le vei face vor fi schimbări reale și pe termen lung, revărsându-se asupra mai multor planuri ale vieții tale.


În cât timp vei vedea rezultate?

Fiecare persoană este unică, la fel și situațiile particulare de viață, deci nu pot estima cu exactitate. Nu am rețete universal valabile, fiecare ședință este diferită, unică și irepetabilă. Dar primele efecte le vei simți de la prima ședință. Poți avea nevoie de o singură ședință (mai rar, dar nu imposibil), de 6 sau de 50 ori 200. Vrei să rezolvi un singur aspect sau mai multe? Vrei să evoluezi continuu sau să rezolvi punctual o singură problemă? Ai un obiectiv mai mare sau mai mic? Depinde de tine, de ceea ce îți dorești să realizezi și de dorința ta de a schimba ceva cu adevărat, la fel de mult precum depinde de mine să te ghidez și să te însoțesc pe acest drum.


Cât de des trebuie să ne vedem, unde și cât timp?

Fiecare ședință durează 1 oră. De obicei programez ședințele o dată pe săptămână, dar dacă îți dorești, în măsura în care și programul meu va permite, putem stabili un program în funcție de dorințele și nevoile tale concrete. Ne vedem de principiu la biroul meu, în centrul Bucureștiului, dar putem să facem ședințele și pe Skype sau la telefon în cazul în care distanța între tine și mine poate fi mai lungă (mai ales dacă ești în alt colț de țară sau poate în străinătate).


Garanție

Aș vrea să îți spun de la bun început că îmi iau angajamentul ca în primul rând să intervievez fiecare client și doar dacă voi considera că pot aduce un beneficiu prin serviciile pe care le prestez și prin cunoștințele pe care le am, voi intra într-o colaborare cu tine. Odată ce decidem să lucrăm împreună, îmi voi folosi toate competențele și informațiile pe care le am și voi presta acele servicii care sunt în acord atât cu nevoile tale, cât și cu educația, experiența și expertiza mea.

Este important, pe de altă parte, să înțelegi că în acest proces facem o echipă cu responsabilitate împărțită în mod egal. Jumătate din treabă ține de mine, dar cealaltă jumătate ține de tine. Pentru jumătatea mea îți pot garanta succesul, pentru că am atât de multe instrumente de lucru, încât nu am cum să nu găsesc ceva cu care să rezonezi. Pentru ce ai tu de făcut nu pot garanta nimic, dar dacă iei lucrurile în serios și te apuci de treabă, îți pot garanta că la finalul colaborării noastre nu-ți va veni să crezi de unde ai plecat și unde ai ajuns.


Certificări

Life Coach. Core 100 Training – Robbins Madanes Training
Mă pregătesc în prezent pentru Board Certified Coach – Robbins Madanes Training
Certified Life Coach (American Union of NLP)
Certified NLP Practitioner (American Union of NLP)


Cât costă?

Suficient de mult cât să te motiveze, suficient de puțin pentru beneficiile pe care le vei avea. Depinde destul de mult de ce îți dorești, cât dorești și cum. Ai nevoie de o singură întrevedere? Vrei ceva punctual sau îți dorești un program de mai lungă durată? Vrei să testezi sau ești hotărât(ă)? Hai să ne cunoaștem întâi. Citește aici.


Nu ești încă hotărât(ă)? Nu știi ce să faci? Completează acest chestionar, ajută-mă să știu cine ești și îți trimit un mesaj personalizat, cu o propunere individuală.


Rezonezi cu ce scriu? Nu pleca înainte să te înscrii la newsletter. Dacă vei alege să te înscrii, nu doar că vei primi informație gratuită direct pe email, fără să faci eforturi de a o găsi, dar vei primi imediat și un cadou: un mic ghid de transformare. Mai mult decât atât, vei avea și reduceri la diverse programe sau invitații speciale. Iar dacă vrei să știi mai multe despre mine, citește aici ce pot face pentru tine.

Articole recente

Comunicarea în relații

Comunicarea în relații

22 februarie 2020 - iubirea romantică. Seducția și intimitatea. Vorbim aceași limbă, dar nu ne înțelegem... Când merită să depui efort într-o relație și când mai bine îți vezi singur(ă) de drum? Ce faci cu un partener care nu vrea să...

Citește mai mult

Diana Soare. Căutător de sensuri. Life coach. NLP Practitioner. Blogger. Călător.

Femeie, fiică, soră, mătusă, iubită și prietenă. În orice ordine se nimerește în funcție de situație și de moment. Câte puțin din toate și toate la un loc. Visez, călătoresc, gândesc, muncesc. Acționez și povestesc. Exist, simt, fac ce simt şi când simt. Visez şi îmi împlinesc visele. Trăiesc intens ce mi se oferă, cu bune şi rele, dar încerc să nu iau de la viaţă decât lucrurile frumoase. Astăzi, acum și aici, ajut oamenii să depăseașcă limite, să se cunoască mai bine pe ei și pe alții, să își construiască o altă viață. O viață pe care și-o doresc de mult. Continuă să citești aici.