Cum te pot ajuta?

Dacă vrei cu adevărat și ești dispus(ă) să faci eforturile necesare de a (te) schimba și de a ieși din zona de confort, atunci te pot ajuta. Indiferent că dorința ta este să te cunosti mai bine, să ai relații mai bune și mai mult succes, să iți descoperi resurse și talente pe care nu le știai, să îți schimbi procesul gândirii și comportamentele astfel încât să poți atrage în viața ta circumstanțe, idei, oportunități, oameni, contexte pe care ți le dorești sau orice altceva, dacă vrei cu adevărat, eu pot fi ghidul tău pe acest drum.

Lucrez doar cu oameni care își asumă obligația de a ajunge unde și-au propus, nu care încearcă să o facă. Schimbarea înseamnă un drum ușor anevoios, dar cu ajutorul potrivit se poate face mai simplu. Din păcate, nu există scurtături și este foarte important să decizi că rămâi pe calea pe care ai început-o. Dacă nu ești sigur(ă) că vrei să faci pasul ăsta, atunci nu îți irosi nici timpul, nici banii. Abonează-te la newsletter, citește materialele și informațiile pe care ți le ofer gratuit și abia când vei fi pregătit(ă) contactează-mă.

Îți pot fi de ajutor dacă:

– vrei să schimbi, să treci mai departe, să scapi de o emoție, o problemă, o frică, o credință. Sau mai multe.
– vrei mai mulți bani, o carieră mai bună sau o schimbare de carieră, familie, prieteni, sănătate.
– vrei să ai o relație sau să îmbunătățești relația pe care o ai cu partenerul de viață sau relațiile cu alți oameni ori cu membrii familiei.
– vrei să crești afacerea pe care o ai și nu știi cum, vrei să ieși din blocajul în care te afli, fie că este vorba de bani sau de creativitate.
– ai bani, ai o carieră, ai o familie, ai tot ce îți trebuie, dar nu ești fericit(ă), nu te simți împlinit(ă) și simți că ceva lipsește sau nu e cum trebuie să fie.
– conduci o echipă de oameni care știi și crezi că ar putea face mai mult, dar nu ai găsit încă modalitatea de a-i ajuta
– vrei să te cunoști mai bine, să dobândești mai mult curaj, să te organizezi mai bine și să faci mai bine față stresului, să stabilești priorități, să devii mai creativ(ă), să scapi de o frică (sau mai multe) care te limitează, să scapi de timiditate, să slăbești, să te relaxezi, să îți crești încrederea în tine, să ai o atitudine pozitivă.
– vrei să îmbunătățești orice alt aspect al vieții tale.

De ce să lucrezi cu mine?

– pentru că pot sa îmbin armonios pentru tine informații din multe planuri, astfel încât să pot să îți garantez rezultate dacă ți le dorești cu adevărat și ești pregătit(ă) să faci schimbările necesare. Drumul pe care ți-l propun este în primul rând un drum spiritual, de transformare în profunzime. Schimbările pe care le vei face vor fi schimbări reale și pe termen lung, revărsându-se asupra mai multor planuri ale vieții tale.
– pentru că am deja mii de ore de lucru cu oamenii, pe care i-am ajutat în toate domeniile vieții lor.
– pentru că sunt un om care a experimentat pe propria persoană toate tehnicile pe care le cunosc înainte de a lucra cu altcineva.
– pentru că am început să parcurg acest drum încă dinainte ca ideea de dezvoltare personală să fi ajuns în România. Citește câte ceva despre drumul meu în viață aici.
– pentru că indiferent în ce situație te-ai afla acum, eu am trecut deja pe acolo și am vindecat. În afară de faptul că nu am murit și nu am făcut copii, am experimentat deja cam tot ce se poate în viața asta. Cel puțin o dată.

În cât timp vei vedea rezultate?

Fiecare persoană este unică, la fel și situațiile particulare de viață, deci nu pot estima cu exactitate. Nu am rețete universal valabile, fiecare ședință este diferită, unică și irepetabilă. Dar primele efecte le vei simți de la prima ședință. Poți avea nevoie de o singură ședință (mai rar, dar nu imposibil), de 6 sau de 50 ori 200. Vrei să rezolvi un singur aspect sau mai multe? Vrei să evoluezi continuu sau să rezolvi punctual o singură problemă? Ai un obiectiv mai mare sau mai mic? Depinde de tine, de ceea ce îți dorești să realizezi și de dorința ta de a schimba ceva cu adevărat, la fel de mult precum depinde de mine să te ghidez și să te însoțesc pe acest drum.

Cât de des trebuie să ne vedem, unde și cât timp?

Fiecare ședință durează 1 oră. De obicei programez ședințele o dată pe săptămână, dar dacă îți dorești, în măsura în care și programul meu va permite, putem stabili un program în funcție de dorințele și nevoile tale concrete. Ne vedem de principiu la biroul meu, în centrul Bucureștiului, dar putem să facem ședințele și pe Skype sau la telefon în cazul în care distanța între tine și mine poate fi mai lungă (mai ales dacă ești în alt colț de țară sau poate în străinătate).

Ce îți propun funcționează cu adevărat? Ai încercat nenumărate lucruri anterior și nu ai avut nici un rezultat sau rezultate pea mici…

Absolut! Tu și cu mine facem o echipă și împreună vom descoperi ceea ce te blochează în prezent și te reține să obții ceea ce îți dorești. Tot ce ai făcut anterior va fi o bază pentru ce vom face împreună și chiar dacă nu ai avut rezultate, informațiile îți vor fi de folos. Nimic nu se pierde, totul se transformă.

Garanție

Aș vrea să îți spun de la bun început că îmi iau angajamentul ca în primul rând să intervievez fiecare client și doar dacă voi considera că pot aduce un beneficiu prin serviciile pe care le prestez și prin cunoștințele pe care le am, voi intra într-o colaborare cu tine. Odată ce decidem să lucrăm împreună, îmi voi folosi toate competențele și informațiile pe care le am și voi presta acele servicii care sunt în acord atât cu nevoile tale, cât și cu educația, experiența și expertiza mea.

Este important, pe de altă parte, să înțelegi că în acest proces facem o echipă cu responsabilitate împărțită în mod egal. Jumătate din treabă ține de mine, dar cealaltă jumătate ține de tine. Pentru jumătatea mea îți pot garanta succesul, pentru că am atât de multe instrumente de lucru, încât nu am cum să nu găsesc ceva cu care să rezonezi. Pentru ce ai tu de făcut nu pot garanta nimic, dar dacă iei lucrurile în serios și te apuci de treabă, îți pot garanta că la finalul colaborării noastre nu-ți va veni să crezi de unde ai plecat și unde ai ajuns.

Certificări

În prezent mă pregătesc la Robbins Madanes Training
Certified Life Coach – American Union of NLP
Certified Law of Attraction Practitioner – Global Sciences Foundation
Certified Ho’oponopono Practitioner – Global Sciences Foundation

Cât costă?

Suficient de mult cât să te țină motivat, suficient de puțin pentru beneficiile pe care le primești și rezultatele pe care le ai. Prima întâlnire este din partea casei, vezi detalii aici.


Nu ești încă hotărât(ă)? Nu știi ce să faci? Completează acest chestionar, ajută-mă să știu cine ești și îți trimit un mesaj personalizat, cu o propunere individuală.