Programează o ședință preliminară de coaching

Mă bucur să te văd aici și abia aștept să te cunosc și să lucrăm împreună (dacă ai ajuns aici fără să citești ce pot face pentru tine, atunci te rog să citești înainte asta). Completează apoi formularul cu datele de contact și chestionarul cu întrebări, e foarte important să am câteva date preliminare pentru a stabili o întâlnire. Te voi contacta în câteva zile pentru programarea ședinței, în cazul în care voi considera că te pot ajuta. Nu lucrez decât cu acele persoane cu care consider că pot ajunge la rezultate și cărora le pot garanta acest lucru.

Prima ședință durează o oră și este din partea casei. Este o întâlnire preliminară, în cadrul căreia vom stabili în ce măsură putem lucra împreună.

Important de știut înainte să îmi trimiți datele tale: ședința preliminară nu implică în nici un fel angajarea într-un contract cu mine, contractul îl vom face doar dacă în urma ședinței vrei să continui. Dacă nu, nu. Toate informațiile legate de viața personală, starea sănătății sau orice alt aspect care va fi discutat în cadrul ședinței gratuite sau al ședițelor ulterioare vor fi confidențiale și nu vor fi dezvăluite nici unui terț. Informațiile vor fi folosite doar în vederea atingerii scopului propus.

Dacă ai întrebări legate de serviciile sau calificările mele, sunt aici să răspund și să detaliez. Dacă ai nemulțumiri sau îngrijorări, te rog să mi le adresezi, le vom rezolva împreună.

Spune și prietenilor tăi, cu siguranță îți vor mulțumi.

Completează formularul de programare aici.


Nu ești încă hotărât(ă)? Nu știi ce să faci? Completează acest chestionar, ajută-mă să știu cine ești și îți trimit un mesaj personalizat, cu o propunere individuală.


Abonează-te și la newsletter, așa vom ține legătura. Mai mult decât atât, dacă te abonezi primești pe email instant un mini ghid de transformare, care îți va aduce câteva informații menite să te ajute începând de azi. Rămâi în legătură cu mine, urmărește pagina de Facebook și întră în comunitatea de oameni frumoși pe care încerc să o cresc și pe care te rog să mă ajuți să o fac mare.