SCHIMBAREA de PERSPECTIVĂ. Group Coaching. Program de transformare.

UPDATE: Înscrierile s-au încheiat, dar poți citi detaliile și te poți înscrie pentru următoarea serie. Voi anunța în curând redeschiderea înscrierilor.

Programul pe care ți-l propun este un atelier intensiv, live, de grup, structurat pe o perioadă de 10 săptămâni. Este construit pentru oameni care care își doresc o schimbare în viața lor. Este un program potrivit pentru oameni care VOR și își dau voie să POATĂ să facă o schimbare. Nu va fi ușor și nici confortabil. Va trebui să pui osul la muncă și să lași scuzele. Vei înțelege de ce ai ajuns să trăiești o viață care nu e pe placul tău și vei învăța cum să creezi contexte, gânduri și situații noi. Va trebui să acționezi. Va trebui să iei decizii. Va trebui să privești adevărul în față. Vei primi informații din foarte multe domenii, de la neuroștiință la spiritualitate. Unele îți vor plăcea, altele mai puțin. Dar, plăcute ori nu, informațiile te vor ajuta să schimbi perspectiva.

Am combinat în acest program cunoștințele și experiența mea de coach, dar și toate cunoștințele pe care le am din domenii precum neuroștiință, epigenetică, programare neurolingvistică, spiritualitate și afaceri.

Este pentru tine dacă te regăsești în 3-4 dintre afirmațiile de mai jos:

- Vrei cu adevărat să schimbi ceva în viața ta și nu știi de unde să începi.
- Simți că vrei altceva, dar nu știi încă ce și nu ai curajul de a face primul pas. Sau poate ai curajul, dar nu știi care e primul pas. Și următorul.
- Spui suficient de des cât să nu mai vrei nici să spui, nici să crezi: nu am bani, nu îmi permit, nu pot, nu știu cum să fac, nu e momentul potrivit, nu sunt în țara potrivită, nu am relația potrivită, nu sunt apreciat(ă) cum trebuie.
- Nu ai încredere în tine.
- Toată lumea (sau prea multă lume) în jurul tău îți spune că e prea mult ce vrei, visezi prea mult, nu poți, nu e pentru tine etc.
- Vrei să vezi și altceva, să zâmbești mai mult, să ai mai mulți bani, mai mult timp, relații mai bune.
- Te-ai săturat să iei totul în serios, să fii prea mult timp adultul preocupat și obosit, să nu-ți iasă nimic cum vrei.
- Ești într-o permanentă așteptare a ceva sau a cuiva.
- Ești în același loc în care erai și anul trecut pe vremea asta, simți aceleași lucruri, aceleași circumstanțe sunt și acum prezente în viața ta.
- Simți că ești blocat(ă) undeva și ai vrea, ai putea mai mult, dar…
- Se întâmplă mereu câte ceva de câte ori vrei să schimbi ceva, când iei o decizie, când vrei ceva pentru tine…

SCHIMBAREA de PERSPECTIVĂ. Group Coaching. Program de transformare.

Este un program intensiv și extrem de practic, care te va provoca să schimbi foarte multe lucruri la tine și în viața ta, indiferent de domeniul în care dorești să schimbi ceva. Procesele vor fi mai rapizi sau mai lente, în funcție de dinamica grupului, dar până la finalul programului vei avea cel puțin o schimbare majoră. Nu va fi ușor. Nu va fi nici greu. Nu vei fi singur în acest demers. Am experiența necesară să te ajut și o voi face 100%.

Întâi de toate ne vom axa pe identificarea elementelor care te blochează, conștientizarea lor și apoi pe procesele de schimbare. Vom identifica nevoile tale și felul în care le împlinești (avem 6 nevoi umane de bază cu toții, pe care ni le putem împlini creativ sau distructiv). Vom identifica ce poți face să schimbi. Între 2 întâlniri de grup vei avea teme de casă pe care trebuie să le faci dacă vrei să obții maxim din acest program. Vom distruge, pas cu pas, toate scuzele de până acum și toate comportamentele legate de ele. Vom elimina credințele limitative și programele mentale care te autosabotează. Îți vei modifica credințele și percepțiile, vei elibera energia emoțională stocată în corp, vei recondiționa corpul spre o minte nouă, îți vei deschide inima, vei învăța să îți utilizezi conștiința pentru a determina alte rezultate în viața ta, îți vei schimba energia și vei învăța să trăiești în prezent, nu în trecut. Vei lucra separat, cu grupul întreg sau cu o echipă mai mică (vom face echipe de lucru la prima întâlnire). Vom lucra interiorul pentru ca exteriorul să se poată schimba. Fiecare dintre voi va lucra ce are nevoie. Într-un fel sau altul, vei vedea că te vei regăsi destul de mult în poveștile celorlalți. Și ei într-a ta.

Pentru cine nu a mai făcut vreodată coaching, mai ales de grup, va fi o experiență nouă. Greu de explicat la ce să te aștepți, dar crede-mă că nu ai nici un motiv să te sperii. Trebuie să fii pregătit să vorbești deschis despre tine și să asculți. Atât. Nu îți fă probleme de confidențialitate, toată lumea va semna, înainte de a primi factura și de a rezerva locul efectiv, atât un contract de prestări servicii, cât și o declarație pe propria răspundere și condițiile de participare, în care sunt clauze de confidențialitate.

Care vor fi rezultatele acestui program? Ce vei schimba, concret?

- Perspectiva asupra situației în care te afli. De cele mai multe ori soluțiile sunt în fața ochilor, dar nu le vezi pentru că felul în care te uiți la ceea ce se întâmplă e greșit.
- Vei identifica și vei renunța la limitele pe care ți le impui singur(ă).
- Atitudinea pe care o ai în fața celorlalți, a ta și a vieții în general.
- Vei avea mai multă încredere în tine, vei fi cu mult mai creativ(ă) și mai stăpân(ă) pe situație.
- Relația cu tine și relațiile cu ceilalți.
- Gândurile, percepțiile, perspectivele.
- Contextele în care te afli, situațiile care nu îți plac.
- Cum te poți folosi mai bine de aceleași resurse de care dispui? Ce resurse suplimentare sunt necesare și cum le obții?
- Situația financiară.
- Comportamentele care generează rezultate nedorite.
- Vei cunoaște alți oameni ca tine, cu care vei putea să colaborezi pe mai multe planuri.
- Vei vedea cât de multă forță ai, câte ai de oferit și câte ai de primit. Și cât de mult poți face și ce poți crea.
- Vei comunica mai bine și mai eficient, vei reuși să îți setezi obiectivele și să le împlinești.
- Vei învăța să gestionezi frica și să o folosești în interesul tău.
- Vei învăța despre tine lucruri pe care nu le-ai știut până acum. Vei regăsi forța și energia de care ai nevoie, optimismul, pofta de viață, bucuria.
- Vei înțelege cum funcționăm, care sunt nevoile umane de bază, cum le împlinim, cum schimbăm, cum generăm alte situații de viață, cum transformăm ceea ce avem deja în viața noastră.

Ce câștigi dacă participi?

Vei face lucruri pe care nu le-ai făcut până acum și care funcționează, garantat.
Vei avea ocazia să schimbi direcția către care te îndrepți.
Vei vedea rezultate în toate domeniile vieții tale, chiar dacă vii cu o singură provocare la grup.
Vei scăpa de lucrurile care te țin pe loc.
Vei avea altă energie și altă putere creatoare.
Vei avea mai multă încredere în tine
Vei învăța să acționezi.
Vei începe să conștientizezi automatisme pe care le ai de zeci de ani.
Te vei simți susținut.
O parte dintre cei cu care te vei întâlni și vei lucra în grup se pot transforma în prieteni.
Te vei înțelege mai bine pe tine și pe cei care sunt în viața ta.

Ce pierzi dacă nu participi?

Vei rămâne în continuare acolo unde ești.
Vei avea aceleași rezultate ca și până acum.
Anul viitor se schimbă ca cifre doar în calendar.
Vei avea aceleași reacții, aceleași rezultate, aceleași relații, aceleași probleme.

De ce sunt sigură că va funcționa, chiar dacă nu te cunosc?

Pentru că am făcut asta de multe ori înainte, cu oameni care nu credeau nici ei. Și de fiecare dată a funcționat. Am făcut-o în primul rând cu mine. Pentru că mă voi asigura că îți faci temele. Acesta este și motivul principal pentru care ne și vedem o zi pe săptămână. Altfel, te-aș fi invitat în programul online. Odată înscris, nu vei avea de ales, pentru că mă voi asigura personal că nu ai de ales. Misiunea mea e să văd rezultate. Dar pentru asta trebuie să fii hotărât să pui osul la treabă. Știi că pentru implementarea unei schimbări reale ai nevoie de 66 zile? Ei bine, programul ăsta are 64 de zile între prima și ultima întâlnire. 2 zile va trebui să continui singur.

Fiind în grup ai dezavantajul că atenția mea va fi împărțită la mai mulți și că trebuie să urmezi grupul, nu vei putea merge nici mai repede, nici mai încet decât ceilalți, dar ai marele avantaj că vei putea învăța și de la ceilalți, vei primi feedback constructiv, vei întâlni oameni ca tine, te vei recunoaște în poveștile lor, te vei înțelege mai bine și mai repede privind în afara ta.

Cine sunt eu?

Pentru cine nu mă cunoaște, am 42 de ani, am terminat Facultatea de Litere și am devenit, în primă fază, traducător și jurnalist. Ușor, ușor, însă traseul meu de viață s-a schimbat și m-a dus pe căi nebănuite de mine acum 20 ani, când terminam facultatea.

Am fost acolo unde ești și tu acum. Am făcut multe greșeli, am pierdut multe, dar am câștigat cu mult mai multe. Am fost mereu o „nemulțumită” și mereu am știut că trebuie să mai fie și altceva pe lângă ce știu sau ce cred. Și am început să caut. Pe măsură ce am găsit am tot găsit și încă mai găsesc. Am trecut prin diverse școli de toate felurile, am luat contact cu foarte multe informații din multe domenii, de la spiritualitate până la neuro-știință și de la epigenetică până la programare neurolingvistică.

Oficial, cu diplomă și onoruri, am devenit Certified Life Coach acum 2 ani, urmând o școală americană. Neoficial, acum mai mulți. Prima afacere am deschis-o la începutul lui 2008. În prezent studiez la școala Robbins Madanes Training, care este, cel puțin în momentul de față, cea mai de prestigiu școală de coaching pe plan internațional.

Tot ce voi lucra cu tine am lucrat întâi cu mine, ca să pot ajunge unde sunt astăzi. Tot ce voi lucra cu tine lucrez cu clienți în ședințe individuale de mai bine de 2 ani.

De ce să intri în acest program?

După cunoștințele mele, un program asemănător nu mai este în altă parte, sau eu nu știu altul asemănător pe care l-ai putea alege. Cel puțin acum, în acest moment. Dacă mă înșel și mai există, atunci mergi pe ce îți spune instinctul. Eu știu ce pot face eu, nu și ce face altcineva. Pot doar să îți garantez că dacă te riști să vii cu mine și pui osul la treabă, eu mă asigur că reușești.

Singurul lucru pe care nu îl pot face pentru tine: nu pot munci în locul tău și nu mă pot schimba în locul tău. Deci implicarea ta trebuie să fie, ca și a mea, 100%. O alternativă la acest program ar fi angajarea unui coach personal. Îți stau la dispoziție și pentru servicii individuale, găsești toate informațiile aici.

Ce se întâmplă dacă nu poți veni la fiecare întâlnire?

Decizia îți aparține. La fel și viața. Câtă dedicare vei avea, atâtea rezultate vei vedea. Acum sunt zile în care nu te duci la muncă? Sau când nu mănânci? Dacă nu, atunci nu ai de ce să nu reușești să ajungi. Așază întâlnirile astea în calendar ca și cum ar fi întâlniri de care depinde viața ta. Chiar asta vor deveni. Ai lipsi de la o asemenea întâlnire? Punând răul înainte, totuși, în caz de forță majoră, când chiar nu se poate, vei lucra cu mini-grupul din care vei face parte (îți spuneam că vom face echipe) și vei putea afla ce s-a întâmplat la întâlnire, vei primi temele de lucru și vei putea merge mai departe. Vă veți susține unii pe ceilalți pe toată perioada programului. Mi-aș dori să cred că și după.

Fii primul care află când reîncep înscrierile

Dacă îți place acest program, atunci te poți înscrie pe lista de așteptare a următorului program. Voi anunța curând redeschiderea înscrierilor și vei avea întâietate.

Articole recente

Ce fac în prezent

Conectează-te cu mine

4,878CititoriÎmi place
231CititoriRețele sociale
100CititoriRețele sociale