Jocul emoțiilor și al vindecării. Workshop cu bomboane.

„Să fim iar copii, pentru înc-o zi.”

Mi s-a cerut să reeditez acest workshop. Multă vreme am rezistat, pentru că, în general, nu prea reeditez lucrurile pe care le fac. De ce? Nu știu foarte sigur, poate pentru că am sentimentul că unele lucruri au un timp al lor și după ce se încheie e bine să fie lăsate încheiate. Dar această experiență a fost foarte frumoasă și pentru mine și pentru participanții de data trecută, așa că, iată, o reeditez. Cumva, vin și sărbătorile în curând și cred că e o perioadă potrivită acum pentru acest final de toamnă și debut de iarnă. Prin urmare, iată, te invit la joc. Nu e un joc obișnuit, deși nu ar fi rău deloc să ne obișnuim cu o astfel de joacă. Dar va fi o bucurie și pentru tine și pentru mine dacă te prinzi în joc și rămâi până la final să vezi ce se întâmplă. E un joc al emoțiilor, vom experimenta împreună câteva momente de relaxare, de bucurie, de motivare. Va fi un joc al zâmbetelor și al emoțiilor benefice.

E pentru tine dacă:

Simți nevoia unei schimbări.
Simți că vrei ceva, dar nu știi ce.
Vrei să vezi și altceva, să cunoști alți oameni, să zâmbești mai mult.
Vrei să te joci, pur și simplu.
Te-ai săturat să fii înconjurat de oameni triști și negativiști.
Te-ai săturat să iei totul în serios și să fii prea mult timp adultul preocupat și obosit.
Ai nevoie de o doză de inspirație.
Ai nevoie de o nouă perspectivă.

Concret, iată ce îți propun:

Începând de astăzi și până în 25 noiembrie formăm echipa. Putem fi 2, putem fi 10, putem fi 17 sau 150, putem fi oricâți. Cu cât mai mulți, cu atât mai bine, dar nu există limită de participare. Înscrierea se face completând formularul de mai jos. E important să completezi toate detaliile, mai ales cele de contact, ca să putem lua legătura pentru întâlnirea finală. Din 26 noiembrie până în 2 decembrie vei primi câte un email pe zi. Fiecare email va fi diferit și va conține o mică „temă de casă”. Poți vedea un film, citi un text, da mai departe ceva sau orice alt lucru care te va „pune la muncă”, îți va da de gândit, te va face mai bucuros, îți va da o perspectivă nouă, te va ajuta să vezi altfel… Va fi o muncă cu tine și cu emoțiile tale. Vei scoate la iveală câteva zâmbete, vei conștientiza ceva emoții, vei primi o „pastilă” de motivare. E obligatoriu să citești fiecare email, să dai click pe linkul pe care îl vei primi și să citești tema, pe care să o și duci la final. Nu îți va lua mai mult de 15-20 minute/zi, nu te teme că nu vei avea timp să citești/faci. Emailul va veni dimineața, dar îl poți citi oricând pe parcursul zilei respective. Dacă nu citești emailul (nu ai cum să trișezi), a doua zi nu vei primi mesajul ulterior și vei fi scos automat din joc. Vei putea rămâne abonat la newsletterul obișnuit dacă optezi pentru asta (trebuie să te înscrii la newsletter separat), dar acest joc se încheie pentru tine dacă nu faci toate temele.

Vor fi în total 7 mesaje în 7 zile. Da, vei primi și sâmbătă și duminică. Emoțiile le ai la tine și în week-end. Cu siguranță ai cel puțin un telefon deștept cu internet pe care îl ai cu tine non-stop, deci nu ai de ce să nu poți citi emailul.

În 3 decembrie (luni) toți cei care au rămas în joc și au ajuns la final vor primi invitația pentru o întâlnire față în față cu mine și toată echipa care a rămas în joc. Ne vom vedea cu toții în 4 decembrie (marți), la orele 18.30, într-un loc pe care îl voi anunța în invitație (va fi central, dacă ai emoții cu privire la drum). Nu uita să îți așezi de la început în calendar această întâlnire dacă ești hotărât(ă) să rămâi cu noi. Din experiența trecută îți spun că e important să o notezi ferm de pe acum.

În 4 decembrie ne vom cunoaște, vom discuta despre ce am experimentat în cele 7 zile, ce beneficii am avut, vom discuta despre emoții, despre fericire, despre energie, despre meditație și despre ce vă mai interează pe voi. Va fi o discuție liberă, centrată pe ce aveți voi nevoie, nu un monolog al meu și o prezentare de servicii. Nu vă voi vinde nimic.

Cât costă?

Te întrebi probabil asta. Ei bine, te costă 20 minute din timpul tău zilnic, alte zeci de minute în seara de 4 decembrie, ca să fii prezent(ă) la întâlnire și o bomboană. Fiecare dintre voi trebuie să aducă o bomboană. De orice fel, bomboană să fie. Nu ciocolată, nu prăjitură, nu napolitane, bomboană. Nu o pungă, o bomboană.

Ce se întâmplă dacă nu ești din București și/sau nu poți ajunge la întâlnirea din 4 decembrie?

Înscrie-te oricum, nu e nimic obligatoriu în afara jocului. Vei beneficia de program și dacă nu poți fi prezent fizic în 4 decembrie. Chiar dacă întâlnirea va fi benefică, e păcat să pierzi 7 zile frumoase pentru că nu poți ajunge la întâlnirea de final.

Înscrierile s-au încheiat. Îmi pare rău. Dacă rezonezi cu mine și cu ceea ce fac, înscrie-te și la newsletter, vino în grup și dă like paginii de Facebook. Așa vei afla din timp ce pregătesc și ne vom putea întâlni cu altă ocazie.