Programe 2019

Mindset în afaceri. Program de antreprenoriat.

Atelier intensiv, live, de grup, structurat pe o perioadă de 10 săptămâni. Înscrierile s-au încheiat, dar poți citi detaliile aici și te poți înscrie pentru următoarea serie. Voi anunța în curând redeschiderea înscrierilor.


SCHIMBAREA de PERSPECTIVĂ. Group Coaching.

Atelier intensiv, live, de grup, structurat pe o perioadă de 10 săptămâni. Este construit pentru oameni care își doresc o schimbare majoră în viața lor. Înscrierile s-au încheiat, dar poți citi detaliile aici și te poți înscrie pentru următoarea serie. Voi anunța în curând redeschiderea înscrierilor.


PREFERI un program individual? Citește aici.


Coaching de familie

Ai o relație pe care vrei să o îmbunătățești? Viața ta de familie nu e cum ți-ai dori și, deși ai încercat tot ce ai știut până acum, nimic esențial nu s-a schimbat? Indiferent că vorbim de părinți, copii sau parteneri, coachingul poate salva orice relație. Trimite-mi un mesaj la adresa diana@dianasoare.com și discutăm în detaliu.


Coaching de echipă

Conduci o echipă de oameni de minim 8 persoane? Crezi că ar putea face mai mult dar nu știi cum să îi ajuți? Trimite-mi un mesaj la adresa diana@dianasoare.com și discutăm în detaliu.


Completează acest chestionar, ajută-mă să știu cine ești și îți trimit un mesaj personalizat, cu o propunere individuală.


Nu ești hotărât(ă) să faci nimic încă? Înscrie-te la newsletter și rămânem în legătură. Apasă aici.